Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek min kéne változtat...

Asdface kérdése:

Szerintetek min kéne változtatnom? (Képpel)

Figyelt kérdés

Az az igazság ,hogy elég sok visszautasítást kapok és szerintem a külsőmmel van a baj.

Kérlek legyetek kegyetlenül őszinték.

[link]

[link]

2011. jún. 23. 14:46
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
azért is járok edzeni (igaz nem látszik :D), hogy legyen önbizalmam :)
2011. jún. 23. 15:52
 32/55 anonim ***** válasza:

Az első kép tényleg 2006-os???

A másodikon nagyon aranyos vagy... és jól áll a szemüveg.

A borostát próbáld ki szerintem és ha picit barnább lennél, az is segítene sokat szerintem.

A hajad fazonjával sincs baj, csak legyen mindenhol rövidebb. :)

2011. jún. 23. 16:05
 33/55 anonim ***** válasza:
nekem bejossz :D de a hajad tenyleg de allitsd fel, csak ugy borzold ossze, ha erted mire gondolok
2011. jún. 23. 16:09
 34/55 A kérdező kommentje:

az tavalyi kb :D

eltudom képzelni azt a borzolást, de 1-2 kép segítene , hogy mire gondoltok :D

2011. jún. 23. 16:14
 35/55 anonim ***** válasza:

Ez pl. nagyon jó haj és van egy kis borosta is. :)

[link]

2011. jún. 23. 16:20
 36/55 anonim ***** válasza:

Szerintem csak a hajadon változtass! Ne állítsd fel, hanem inkább simitsd előre, hogy kis frufru legyen.

Egyébként nagyon jól nézel ki, jól áll neked a szemüveg!

Amúgyis tetszenek a szemüveges pasik. :)

27/N

2011. jún. 23. 16:25
 37/55 anonim ***** válasza:

a második, elegánsos képpel nagyon megfogtál! :D kár, h alacsonyabb vagy nálam. bírom az ilyen kis cukifiúkat :D és basszus, tényleg fideszfejed van :D

amúgy a szemcsi sem gáz, nekem tetszik, ha egy pasinak jól áll a szemüveg. nem feltétlenül nyomis, ha valaki hordja.

a külsőddel semmi baj nincs, lehet, h tényleg túl jófiú vagy, és ez nem jön be a csajoknak. max a túl szendéknek, de az meg nem pálya.

legyél kicsit vagányabb, művelődj, fejleszd az intelligenciádat. egy normális csajt azzal lehet a legjobban levenni a lábáról, ha okos vagy. a külsőd egyébként is adja ezt a stílust, formáld hozzá a belsődet! :)

2011. jún. 23. 16:26
 38/55 anonim ***** válasza:

16:25-ös vagyok:

Amúgy nekem is a 2. képen jösz be inkább. A hajadon mindenképp változtass! És egy kis borosta is jól állhat neked szerintem. Első ránézésre az első barátom jutott rólad eszembe egyébként, csak neki fekete haja volt. :)

Én voltam 17 és ő volt 21 éves mikor megismerkedtünk.

27/N

2011. jún. 23. 16:31
 39/55 A kérdező kommentje:

sokan mondjátok a borostát , azt növesztek akkor és hajstílust is váltok.

Így első nekifutásnak :)

2011. jún. 23. 16:44
 40/55 anonim ***** válasza:
Jól nézel ki :) Egyetértek a többiekkel, hogy a hajad ennyire ne állítsd fel...És jól áll ez az inges-farmeres stílus :D
2011. jún. 23. 16:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!