Szerintetek min kéne változtatnom? (Képpel)
Az az igazság ,hogy elég sok visszautasítást kapok és szerintem a külsőmmel van a baj.
Kérlek legyetek kegyetlenül őszinték.
Az első kép tényleg 2006-os???
A másodikon nagyon aranyos vagy... és jól áll a szemüveg.
A borostát próbáld ki szerintem és ha picit barnább lennél, az is segítene sokat szerintem.
A hajad fazonjával sincs baj, csak legyen mindenhol rövidebb. :)
az tavalyi kb :D
eltudom képzelni azt a borzolást, de 1-2 kép segítene , hogy mire gondoltok :D
Ez pl. nagyon jó haj és van egy kis borosta is. :)
Szerintem csak a hajadon változtass! Ne állítsd fel, hanem inkább simitsd előre, hogy kis frufru legyen.
Egyébként nagyon jól nézel ki, jól áll neked a szemüveg!
Amúgyis tetszenek a szemüveges pasik. :)
27/N
a második, elegánsos képpel nagyon megfogtál! :D kár, h alacsonyabb vagy nálam. bírom az ilyen kis cukifiúkat :D és basszus, tényleg fideszfejed van :D
amúgy a szemcsi sem gáz, nekem tetszik, ha egy pasinak jól áll a szemüveg. nem feltétlenül nyomis, ha valaki hordja.
a külsőddel semmi baj nincs, lehet, h tényleg túl jófiú vagy, és ez nem jön be a csajoknak. max a túl szendéknek, de az meg nem pálya.
legyél kicsit vagányabb, művelődj, fejleszd az intelligenciádat. egy normális csajt azzal lehet a legjobban levenni a lábáról, ha okos vagy. a külsőd egyébként is adja ezt a stílust, formáld hozzá a belsődet! :)
16:25-ös vagyok:
Amúgy nekem is a 2. képen jösz be inkább. A hajadon mindenképp változtass! És egy kis borosta is jól állhat neked szerintem. Első ránézésre az első barátom jutott rólad eszembe egyébként, csak neki fekete haja volt. :)
Én voltam 17 és ő volt 21 éves mikor megismerkedtünk.
27/N
sokan mondjátok a borostát , azt növesztek akkor és hajstílust is váltok.
Így első nekifutásnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!