Szerintetek min kéne változtatnom? (Képpel)
Az az igazság ,hogy elég sok visszautasítást kapok és szerintem a külsőmmel van a baj.
Kérlek legyetek kegyetlenül őszinték.
Szerintem se kéne változtatnod. Viszont így a kép alapján nagyon kedvesnek tűnsz. Lehetséges, hogy túl kedves vagy és emiatt utasítanak vissza.
21/L
Szerintem arra célzott, h olyan szemüveged van, mint Szíjjártónak.
Amúgy hány éves vagy és milyen magas?
Öltözködés!! A két képből igaz, hogy nem kéne még sok következtetést levonni az öltözködésedről, de nagyon nem tűnik biztatónak. Kicsit próbálj divatosabban, férfiasabban öltözködni. Keress a neten férfidivattal foglalkozó oldalakat (ha tudsz angolul könnyebb dolgod lesz) és nem kell vagyonokat költeni rá, az egyszerűbb boltokban is fogsz találni hasonló darabokat.
Néhány tipp:
Hidd el, hogy nagyon nagyban befolyásolja a megjelenésedet!
A kontaktlencse szerintem felesleges, mert azon kevesek közé tartozol, akiknek jól áll a szemüveg.
A borostát kipróbálhatnád még.
Persze az alap dolgok, hogy legyél ápolt, igényes nagyon fontosak, azok nélkül minden más felesleges!
Egy jó, hozzád illő parfümöt is használhatsz, az is javít a vonzerőn.
És magabiztosság!! Ez a lényeg! Hogy érezd jól magad a bőrödben, gondold azt, hogy jól nézel ki, és akkor mások is ezt fogják látni!
Remélem segítettem! 20/L
Üdv!
Én fiu vagyok, és természetesen hetero. Egy gondolat: sokkal rövidebb hajat javasolnék. Fent legyen hosszabb, és zselézett, oldalt pedig legyen jóval rövidebb. A szemüveg meg opcionális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!