Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek min kéne változtat...

Asdface kérdése:

Szerintetek min kéne változtatnom? (Képpel)

Figyelt kérdés

Az az igazság ,hogy elég sok visszautasítást kapok és szerintem a külsőmmel van a baj.

Kérlek legyetek kegyetlenül őszinték.

[link]

[link]

2011. jún. 23. 14:46
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
az csak kölcsönbe volt :D
2011. jún. 23. 14:52
 12/55 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se kéne változtatnod. Viszont így a kép alapján nagyon kedvesnek tűnsz. Lehetséges, hogy túl kedves vagy és emiatt utasítanak vissza.

21/L

2011. jún. 23. 14:52
 13/55 anonim ***** válasza:

Szerintem arra célzott, h olyan szemüveged van, mint Szíjjártónak.

Amúgy hány éves vagy és milyen magas?

2011. jún. 23. 14:53
 14/55 A kérdező kommentje:
23 év és kb 173cm
2011. jún. 23. 14:53
 15/55 anonim ***** válasza:
Lol én azt hittem 19 vagy kb.
2011. jún. 23. 14:54
 16/55 anonim ***** válasza:
173 cm? Akkor valszeg az a baj. Alig van olyan lány, aki férfiszámba venne 175 (de inkább 180) cm alatt.
2011. jún. 23. 14:55
 17/55 A kérdező kommentje:
és ez jó vagy rossz ?
2011. jún. 23. 14:55
 18/55 anonim ***** válasza:
Ha a kérdés nekem szólt nekem tökmindegy mert férfi vagyok és nem vagyok homo. Talán annyi hogy a frizurád inkább ilyen tinédzseres. 173 cm télleg hátrány a lányoknál. még a 160 centis is 180+ nagy culákkal akar nyomulni (aztán nyivákolás van amikor a kukkentó túl nagy :D )
2011. jún. 23. 14:58
 19/55 anonim ***** válasza:

Öltözködés!! A két képből igaz, hogy nem kéne még sok következtetést levonni az öltözködésedről, de nagyon nem tűnik biztatónak. Kicsit próbálj divatosabban, férfiasabban öltözködni. Keress a neten férfidivattal foglalkozó oldalakat (ha tudsz angolul könnyebb dolgod lesz) és nem kell vagyonokat költeni rá, az egyszerűbb boltokban is fogsz találni hasonló darabokat.

Néhány tipp:

[link]

[link]

[link]

[link]

Hidd el, hogy nagyon nagyban befolyásolja a megjelenésedet!

A kontaktlencse szerintem felesleges, mert azon kevesek közé tartozol, akiknek jól áll a szemüveg.

A borostát kipróbálhatnád még.

Persze az alap dolgok, hogy legyél ápolt, igényes nagyon fontosak, azok nélkül minden más felesleges!

Egy jó, hozzád illő parfümöt is használhatsz, az is javít a vonzerőn.

És magabiztosság!! Ez a lényeg! Hogy érezd jól magad a bőrödben, gondold azt, hogy jól nézel ki, és akkor mások is ezt fogják látni!

Remélem segítettem! 20/L

2011. jún. 23. 14:58
 20/55 anonim ***** válasza:

Üdv!

Én fiu vagyok, és természetesen hetero. Egy gondolat: sokkal rövidebb hajat javasolnék. Fent legyen hosszabb, és zselézett, oldalt pedig legyen jóval rövidebb. A szemüveg meg opcionális.

2011. jún. 23. 15:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!