Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek min kéne változtat...

Asdface kérdése:

Szerintetek min kéne változtatnom? (Képpel)

Figyelt kérdés

Az az igazság ,hogy elég sok visszautasítást kapok és szerintem a külsőmmel van a baj.

Kérlek legyetek kegyetlenül őszinték.

[link]

[link]

2011. jún. 23. 14:46
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
"fideszfej"-nek üzenném,hogy nincs is narancsbőre!
2011. jún. 23. 15:07
 22/55 A kérdező kommentje:
mutatnátok képeket, hogy milyen hajra gondoltatok ?
2011. jún. 23. 15:08
 23/55 A kérdező kommentje:
és az öltözködéssel is egyet kell,hogy értsek sajnos :)
2011. jún. 23. 15:12
 24/55 anonim ***** válasza:

Ha hozzám odajönnél, maximum a viselkedésed miatt küldenélek el. A kinézeteddel szerintem semmi gond. Aranyosnak tűnsz:)

Szóval nem hinném, hogy a külsőd alapján utasítanának el a lányok...

2011. jún. 23. 15:13
 25/55 A kérdező kommentje:
lehet az a baj ,hogy a "jófiú" stílust képviselem ?
2011. jún. 23. 15:15
 26/55 anonim ***** válasza:
szerintem lehet... ne legyél nagyon rámenős, legyél titokzatos! szerintem ez fontos, mindig hallgasd meg a lányt, de azért érezze, hogy nem vagy puhány!
2011. jún. 23. 15:17
 27/55 anonim ***** válasza:
Én szeretem a "jófiúkat". Miért ne szeretné akárki is őket? Ez még nem egyenlő azzal, hogy unalmas és semmi izgalom nincs benne. Legalábbis én így vagyok vele.
2011. jún. 23. 15:19
 28/55 anonim ***** válasza:
Kontaktlencse és pici borosta,ahogy már írták.Amúgy aranyosnak tűnsz és sok csajnak lehet,hogy ez a "baj".
2011. jún. 23. 15:24
 29/55 anonim válasza:

Nagyon jófiú beütésed van, és ez szó szerint sugárzik rajtad. Ez a baj veled.

Ezt kikéne tépned magadból.

A képet nézve, túl tökéletes, olyan semmilyen, átlagos, szürke hétköznapi. "Szép jó, illik hozzád, de nincs ami megfog."

Olyan benyomást keltesz, mint aki nagyon megakar felelni, másoknak, semmi kiegészítő, még egy karóra sincs rajtad.

Nincs nagy baj veled, de nagyon apró de lényeges momentumok miatt elvérzel..

16F

2011. jún. 23. 15:25
 30/55 anonim ***** válasza:

A külsőddel szerintem nincs különösebb gond. A külsőd elég sok lánynak bejöhet. Nem azt mondom, hogy 10/10, de átlag feletti a kinézeted.

Az első képen eléggé lerí, hogy szerény, "jófiú" lehetsz.

Ha mélyen belegondolsz te is tudod, hogy az vagy-e (szerintem igen). Valószínü ezért az önbizalmad sem nagy.

Akárki akármit mond. Jófiúként sokkal nehezebb becsajozni, mint rosszfiúként. Több tudományos cikk is bizonyítja ezt és a tapasztalatok is. Nézze meg mindenki a jó és rosszfiú ismerőseit...

Nem azt mondom, hogy jófiúként lehetetlen becsajozni. Ez nincs így, de egyértelműen nehezebb, sokkal nehezebb, mint egy ugyanannyira helyes vagy nem helyes "rosszfiúnak".

Az önbizalmad próbáld helyre tenni, próbálkozz, tudd kezelni a visszautasításokat és megtalálod majd a lányt, akivel egymába szerettek.

Én is inkább jófiú vagyok. Volt elutasításban részem bőven, hagytak ott rosszfiúért. Önbizalomhiányos voltam nagyon keményen, ami nem maradt nyom nélkül. Most van egy szép, aranyos, barátnőm, akivel szeretjük egymást és boldog vagyok vele, csak az önbizalmamban maradt nyomok nehezítik meg néha a kapcsolatukat. Az önbizalmam viszont erősödött és úgy érzem még jobb lesz a kapcsolatunk. Sok sikert neked is!

2011. jún. 23. 15:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!