Mi történik a világgal? Ez lesz a szépségideál?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok, és öregnek érzem magam. a 18 éves lányok mostanában úgy néznek ki mint valami kész nők. Vagyis inkáb kész kurv. áák. és a férfiaknak ez kell. egy velem egy idős férfi inkább rámegy egy ilyen lányra. Mért van ez? Elkorcsosul a világ? Vagy nekem is tiniku--ának kéne öltöznöm? és agyon kéne szolizno mmagam? Ez a szépségideál? Nekem jobban bejön már a nőies, de szexis stílus. és az egészségesen szolizott bőr. nem vágyomm ár a pink, táncoslányos ruhákra. vajon miért alakull ez ki szrintetek? és mi az ami manapság szépnek számít? mert én már nem tudom. azt hittem van ízlésem, de amik vannak.... ezeket a kérdéseket vetik fel bennem.2011. jún. 23. 08:36
31/33 anonim válasza:
Erőlködhetsz amennyit akarsz 52%-os,attól még úgy van,ahogy leírtam! :) Csak miattad nem fog megingani a bizalmam,de ha Te ettől az okoskodástól jobban érzed magad,én nem bánom. :)
Ha esetleg nem fogtad fel minden soromat nem ismeri ezeket a barátnőimet....
26/N
32/33 anonim válasza:
Neki se kell az osszes lany akivel talakozik gondolom.De egy par azert gondolom bejon neki is.De ugysem ertunk egyet,ugyhogy inkabb felejtsuk el.Sok boldogsagot az eletben.Es en csak a velemenyemet irtam nem azert mert okoskodni akartam.En is mondhatnam hogy te okoskodsz,stb.De meglatod majd emlekezni fogsz ram egy par ev mulva,es azt mondod majd:milyen igaza volt annak a valakinek!
33/33 anonim válasza:
Szerintem sincs igazad előző, csak sajnálni tudlak, hogy te így látod a világot. Amúgy egy kapcsolat két emberen múlik és igen, aki elhanyagolja a párját ne csodálkozzon hogy megcsalják, de normális esetben életre szóló is lehet. Sokan elfelejtenek odafigyelni a párukra ebben a rohanó világban, gondolom te is ilyen lehetsz előző. Kulcsszó: alkalmazkodás. A szüleim kapcsolata példaértékű számomra, 28 éve házasok és szeretik egymást.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!