Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi történik a világgal? Ez...

Mi történik a világgal? Ez lesz a szépségideál?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok, és öregnek érzem magam. a 18 éves lányok mostanában úgy néznek ki mint valami kész nők. Vagyis inkáb kész kurv. áák. és a férfiaknak ez kell. egy velem egy idős férfi inkább rámegy egy ilyen lányra. Mért van ez? Elkorcsosul a világ? Vagy nekem is tiniku--ának kéne öltöznöm? és agyon kéne szolizno mmagam? Ez a szépségideál? Nekem jobban bejön már a nőies, de szexis stílus. és az egészségesen szolizott bőr. nem vágyomm ár a pink, táncoslányos ruhákra. vajon miért alakull ez ki szrintetek? és mi az ami manapság szépnek számít? mert én már nem tudom. azt hittem van ízlésem, de amik vannak.... ezeket a kérdéseket vetik fel bennem.
2011. jún. 23. 08:36
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Hidd el csak Magyarországon, illetve a balkáni-térségen divat ez.A külföldiek kiakadnak a magyar "nők" láttán..

Amikor külföldön vagyok 1000 ember közül ki tudom választani ki az, aki ebből a térségből jött(magyar, román, bolgár,szerb)

2011. jún. 23. 10:52
 22/33 anonim ***** válasza:

A pasik azok pasik, ha egy kis liba szétteszi nekik, akkor az jó nekik. Valahol meg is lehet érteni, meg manapság tündérmackóra verik, éssatöbbi.

Sajnos ezzel akármilyen szexi vagy, nem versenyezhetsz. Te hiába leszel olyan, mert te már nem 18 vagy. Onnantól már csak egy vén qrva lennél, és megintcsak kieső.

Normális palit kell keresni, akit nem az ilyenek érdekelnek. Gyanítom, aki után épp futsz, vagy akin rágódsz vagy mit csinálsz, jobb ha felejtős. :S 25-6 évesen van a pasiknak egyfajta kapuzárási pánikjuk, hogy ők még fiatalok, klasszak, szexik meg mittom. Aztán 30körül már benő a fejük és rájönnek, hogy családot kéne alapítani, egy NŐT keresni, nem csitrit. Ha nem leszel ribizlis, akkor nekik te leszel a befutó. Legyél dögös, nőies, azzal nincs gond. De ehhez az kell, hogy te se futó kalandokra vágyj.

Persze semmi nincs kőbe vésve, ez csak a nagy általános konzekvencia a látóteremből. De talán ppár évvel idősebb pasik közt nézz szét.

2011. jún. 23. 10:59
 23/33 anonim ***** válasza:
Ne is haragudj,de te sem vagy sokkal értelmesebb az általad említett férfiaknál.Ha átlagos kinézetű vagy,ne akard a menő,izmos palikat,inkább válassz egy kevésbé jóképű,de normális férfit.Az átlagos kinézetű férfiak is ugyanúgy siránkoznak mint te,mert minden nőnek csak a kigyúrt macsok kellenek.Lejjebb kéne adni az igényekből,és mindenki találna magának párt.
2011. jún. 23. 11:03
 24/33 A kérdező kommentje:

az utolsó kettő válaszolónak fogglama nincs!

az utolsó előtti akkor marhaságot mondtál. vén kur.va? kapuzárási pánik? nem 50 -60 éves emberekről van szó haló!:d elvagytok tájolva kissé. nade minndegy.

2011. jún. 23. 13:15
 25/33 A kérdező kommentje:
egyébként átlagon jóval felül vagyok.
2011. jún. 23. 13:15
 26/33 anonim ***** válasza:
Szia! Én 25 éves vagyok, 3 éve van párom. Nem hiszem, hogy ilyenek lennének a pasik, a többség szerintem ,,minket" részesít előnybe. De ahogy olvastam, te egy személyre koncentrálsz. Sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy kutyából nem lesz szalonna. Van pl. egy 32 éves haverom, aki a mai napig 16 éves tinicsajokat szed fel. Persze ezek a kapcsolatok rövid távra vannak ítélve. Ki tudja megkomolyodik e valaha. Azért tartsd nyitva a szemed, nehogy elhalassz egy nála jobb partnert.
2011. jún. 23. 13:35
 27/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon sok hasznos választ kaptál már.. Egyet nem értek csak, hogy miért tesz fel kérdést olyan ember akinek a fejében már van egy megingathatatlan válsz és ha ennek nem tesz eleget valamelyik válasz akkor jön az, hogy "nem értitek, ti úgysem értitek, stb."
2011. jún. 23. 13:49
 28/33 anonim ***** válasza:

Igen elkorcsosul a világ, de ebben nem csak a Férfiak a hibásak, hanem azok a kislányok is, akik tudatosan az idösebb Férfiakra hajtanak. Én is felháborítónak tartom, mert 22 évesen a korosztályomnak fiatal vagyok, 15 évesekkel nem fogok kezdeni aki pedig 26-30 éves, annak megintcsak fiatal vagyok.

Itt ugyancsak felmerül a dolog, hogy nem vagyok a Nök ideálja. Nem vagyok ultra sármos, nem sötét a hajam, nincsenek szépen kidolgozva az izmaim, nincsen autóm és jó keresetem, csak egy szociális munkás szeretnék lenni és gyerekekkel foglalkozni. Elismernek az idösebbek, de ennyi, fiatal vagyok, a korombeliek pedig nem értékelik azt aki vagyok, amit képviselek.

Na mindegy, kár is szaporítani a szót, egy a lényeg, van média, azokra kell hasonlítani és nyert ügyed van, ja meg egyszerüen tökéletesnek kell lenni és bárki bármit mond az emberek 80%-a pont leszarja milyen ember vagy.

2011. jún. 23. 14:48
 29/33 anonim ***** válasza:

Én egy 27 éves nő vagyok. De kb. 20-22-nek nézek ki, alkatom és arcom miatt is és ennek örülök nagyon. Nem érzem magam 27-nek egyáltalán.

Nekem az a véleményem, hogy a férfiak nagy többsége tényleg a kurv.s lányokat nézik meg, mert ők a feltűnőbbek, az ilyeneket szeretnék megd.gni. Sajnos ez van, mert a férfi az csak férfi marad és soha nem nőnek ki ebből, nem komolyodnak meg, nekem ez a tapasztalatom legalábbis. Így én is szeretnék megfelelni az én férjemnek, mert ő is azok közé tartozik, akinek az kell, hogy egy bombanő legyek, de egyben, házias feleség, aki mindent elvégez a ház körül, aki kiszolgálja és főz rá. Ilyen vagyok én, de nem miatta, hanem én alapból ilyen vagyok. Mindig is szerettem szexin öltözködni: rövid szoknyák, magassarkú cipű, szép harisnyák, combfixek, kivágott toppok, feszes nadrágok...stb. + smink az mindig kell, hogy minél szebb legyek. Viszont nagyon féltékeny is egyben és zavarja is ha ilyeneket veszek fel, mert más is megnéz, közben meg állandóan rám van izgulva.

Na most legyünk okosak! :)

Egy a lényeg, én az vagyok aki voltam és senki kedvéért meg nem változnék. De szerintem nagy valószínűséggel amiatt vagyok ilyen nő, mert tudom, hogy a férfinak ez tetszik...és én a férfiaknak szeretnék megfelelni és magamnak is így tetszem. Annak nehezebb a dolga, aki alapjában véve nem ilyen, és csak a férfiaknak próbál megfelelni, na az már nehéz ügy.

De tény, hogy a férfinak ez kell. Ez van. :( És a nők mindig csak versenyeznek egymással, hogy jobban nézzen ki mint a másik, és akkor itt jön aztán a féltékenység és a megfelelni akarás a párunknak. Pl. én 1 dolgon szeretnék változtatni, viszont ezt sajnos soha nem fogom elérni: hogy nagyobbak legyenek a melleim, mert ha pl. férjem meglát egy dúsabb keblű nőt, akkor ez nekem nagyon rosszul esik, mert tudom, hogy neki az jobban tetszik és ez nekem nagyon fáj. Úgyhogy nem könnyű nőnek lenni, az biztos!

2011. jún. 23. 18:34
 30/33 anonim ***** válasza:
35%
Amugy discos holgy....Szerinted a baratod akkora hulye hogy a baratnoid elott csinal valamit? Gyerekek,nojetek mar fel!!
2011. jún. 24. 06:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!