Mi történik a világgal? Ez lesz a szépségideál?
Én 20 éves vagyok de soha nem voltam nőies, sexy vagy kurv@'s én megragadtam a kislányos mivoltomnál és így érzem magam jól, úgy gondolom viszonylag szép vagyok, nincs sok kivetni valóm, de mégis a legtöbb fiúnak bejövök, de azért mert pozitív és erőteljes a kisugárzásom. A mai fiatal tini "kurv@ák" is pontosan tudják, hogyha pozitív és meggyőző a kisugárzásuk akkor nyert ügyük van :D lehet veled az a gond hogy nincs elég önbizalmad, mondjuk az sem szép hogy elítéled akik máshogy néznek ki és mások pedig ezt tartják vonzónak hiszen olyan szinten ez nem a te dolgod, a te feladatod a te személyiségedhez leg közelebb álló stílust megtalálni amiben jól érzed magad, vonzónak és szépnek akár sexynek, mert ha te érzed ezt akkor a férfiak is fogják :D
Remélem nem érted félre amit írtam..a lényeg nem elítélni kell, hanem azon változtatni amin tudsz
Nem akarom harapófogóval kihúzni belőled,de akkor még arra tudok gondolni,hogy együtt voltál a pasival,és vagy megcsalt egy ilyennel,vagy elhagyott érte. Akárhogy is legyen,ezt a fajta felfogást hiába próbálod megérteni,nem fog menni. Az a 26 év körüli pasi,aki még mindig így gondolkodik,az így fog gondolkodni harmincon túl is,úgyhogy kár érte. Nekem 2 évvel fiatalabb a párom,és discokban dolgozik kidobóként,és ugye azok a helyek tele vannak ilyen kis csajokkal,ha még mindig ribancot akarna fogni,bármikor megtehetné de már túl lát ezeken a dolgokon,ez már csak felfogás kérdése. Amikor összejöttünk én 23 voltam,ő 21 és már akkor sem az érdekelte,hogy minél ku.vásabban nézzen ki egy nő. Javaslom Neked felejtsd el ezt a pasit,biztos,hogy fogsz olyat találni,aki miatt érdemes felejteni,és aki mellett nem fogod magad kevesebbnek,vagy hátrányban érezni,ha meglátsz egy ilyen csajt.
26/N
igazad van biztos hogy a kisugárzásomon is múlik a dolog. De ez a mostani gondolkodásmódom, már egy folymat eredménye. És sok-sok vélemény és tapasztalat összegzése.
most az mind1 hogy én konkrétan 1 embernek szeretnék megfeleni, vagy általánosságban beszélek.Mert a lényeg Ugyan az. Igazából az is lehet hogy csak a primitív férfiak gondolkodnak így ahogyan én látom. nem tudom. Mindenesetre mi nők ebben a világban versengünk. És az is biztos hogy a mellett hogy háziasszonynak kell lenni, és kurv--ak az ágyban, még csábítani is tudni kell. Mert lassan minden szerep ránk nőkre hárul! Ezzel zárom is soraimat. megyek vissza dolgozni. :D Remélem lesz idő amikor máshogyan látom a Női létemet. egyelőre küzdelemként.
Köszönöm utolsó:)
Jókat írtál. Jobb kedvem lett tőle komolyan.
Szép napot:)
nemmár. mért ne lehetne a barátja normális?
Én szerintem van oylan akiben meg lehet bízni. de baromi ritka. szeretnék én is találn iegy ilyet. Én nme vagyok negatív túlzottan, csak a saját szitumat látom annak.
Én is 26 vagyok de eszem ágában sincs azon gondolkodni hogy jaj a 18 évesek jobban kellenek a férfiaknak :)Ugyan...
Ja, a "honnan van pénzük szolira" kérdésedre a válasz szerintem elég evidens: szülőktől vagy diákmunkából.
Egyébként ne haragudj meg de kicsit féltékenyszagú a kérdésed.......26 éves elvileg érett nőként már nem a tinilányok ruháin meg bőrszínén kéne lovagolni, engem sem érdekel, mindenkinek más az ízlése, van akinek ilyen, van akinek olyan stílus tetszik. Csak úgy süt a düh a kommentjeidből a fiatalabb lányok felé...
Kedves 52%-os !
Te valamit nagyon nem értesz,vagy te is azok közé a lányok közé tartozol,vagy csak hülye pasikkal volt dolgod. Nem véletlenül írtam,hogy van még normális pasi,csak kevés és becsülendő. Kissé felháborít,hogy így ismeretlenül azonnal ítélkezel,de megértem ha azért van,mert Neked mások a tapasztalataid. Én nem járok discoba,de vannak olyan barátnőim,akiket a párom nem ismer,viszont minden héten ott vannak azokban a bulikban,ahol a párom(két szórakozóhelyről van szó). Kétszer kérdeztem rá a csajoktól,hogy esetleg nem flörtölgetett e más lányokkal,és amikor a fejemhez vágták,hogy "Te mekkora hülye vagy,hát nem látod,hogy mennyire beléd van bolondulva,talán észre sem veszi,hogy léteznek más nők is!" még én szégyelltem el magam,hogy egyáltalán feltételeztem ilyesmit. Egyszer viszont látták,hogy odament hozzá egy kiscsaj a telefonját mutogatta neki,és a barátnőim mondták,hogy csak annyit láttak a párom rázta a fejét a kiscsaj meg elhúzott. Pár perc múlva a párom odament a pulthoz kért valamit,a kiscsaj odament mögé és felhajtotta a kapucniját. A párom megfordult,látta hogy a csaj az,és ráordított,hogy "húzz már innen,a nem az nem!". Ezt én még aznap este megtudtam,mert a barátnőm röhögve felhívott,hogy ezt közölje.A szerencsés véletlen műve lehet,hogy ezt pont látták. Örültem neki,de kíváncsi voltam,hogy vajon nekem elmondja e. Hajnalban mikor hazajött,én felébredtem rá,és megkérdeztem,hogy "jó volt a buli?",és egyből elmesélte mi volt. Ha igazán szeret,és így van,akkor nem érdeklik ezek a kis fruskák,meg hát tudom én,hogy neki nagyobb emberi értékei vannak,mintsem hogy ilyenekkel leálljon,ha én is ott vagyok neki. Viszont ha meg akar csalni,akkor úgyis megteszi,és az azt jelenti,hogy valamit én is elszúrtam. Kívánom Neked/Nektek,hogy ti is találjatok egy ilyen férfit! :)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!