Tetkót akarok csináltatni. Ti mit szólnátok?
Szóval 16 éves vagyok...
1. kérdésem az lenne hogy : mivel még növök, nemtudom hogy érdemes-e csináltatnom... most vagyok 178 cm és sztem még tuti növök majd.. és nemtudom ilyenkor hogy "reagál" a tetkó...
2. nem szeretném elmondani a szüleimnek mert tuti elleneznék a dolgot, ti mit szólnátok?
Ha katona akarsz lenni, akkor elég keményen kell tanulnod, hogy bekerülj a Zrínyire vagy Kinizsire.. Főleg Zrínyire. Én is most jelentkeztem katonának, voltam bent toborzóirodában, jelentkezni hivatásos katonának, és azt mondják, hogy nagyon nem kell a katona.. :/ ezer emberből 70et vesznek fel a Kinizsire is. Én is futhatok neki jövőre újra. :/
13:07 voltam
ismerős megvan, ő megcsinálná nekem, 10 éve dolgozik ebben a szakmában.
utolsó, köszi az infót, de amúgy tudom, nemhiába csinálom lassan 9 éve a boxot, magyar válogatott vagyok , jól is tanulok, szerintem simán bejutok a Zrinyibe, amúgy meg kiakarok majd menni Angliába vagy az Egyesült Államokba , ott még a fizetés is sokkal jobb:P.
Szerintem csináld!:)
Én ennyi idös voltam az elsönél, anyámnak nagyon tetszett:) mondjuk ö nagyon liberális, az elsö piercingem 13 évesen lett, akkor is elkísért:) 15-ben már tele voltam, ebböl mostanra 3 db maradt meg (baba mellett). Viszont van egy csomó tetkóm azóta, mindegyiket imádom, a legelsöt is!:) És nem mozdult el egyáltalán, szóval hajrá!:)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!