Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetkót akarok csináltatni. Ti...

Tetkót akarok csináltatni. Ti mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Szóval 16 éves vagyok...

1. kérdésem az lenne hogy : mivel még növök, nemtudom hogy érdemes-e csináltatnom... most vagyok 178 cm és sztem még tuti növök majd.. és nemtudom ilyenkor hogy "reagál" a tetkó...

2. nem szeretném elmondani a szüleimnek mert tuti elleneznék a dolgot, ti mit szólnátok?

2011. jún. 22. 12:55
1 2
 1/18 flora08 ***** válasza:
100%
Én annyit mondok, hogy várj még vele 1-2 évet, gondold át, hogy tényleg szeretnéd-e.
2011. jún. 22. 13:00
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem várj még vele. Annyi idős koromban én is nagyon meg voltam veszve egy tetkóért, most meg áldom az eget, hogy nem csináltattam. Pl a munkahelyemre fel sem vettek volna azzal. Egy csomó utat és lehetőséget elvághatsz magad előtt, főleg ha látható helyen van. szerintem várd meg, hogy mit fogsz dolgozni, nem zavar-e majd valamiben. Ráérsz 25 évesen is megcsináltatni :D
2011. jún. 22. 13:02
 3/18 anonim ***** válasza:

szüleid tudta nélkül csináltatni nagy hülyeség, szerintem oltári balhé lenne belőle ha ellenzik.

várj még egy kicsit és gondold át

2011. jún. 22. 13:03
 4/18 anonim ***** válasza:
Mint szülő, óriásit csalódnék a lányomban, ha ilyesmire adná a fejét. Nem rendeznék nagy patáliát, csak elmondanám, hogy elveszítette a bizalmamat, és nem nyeri vissza egyhamar.
2011. jún. 22. 13:05
 5/18 anonim válasza:
Szerintem se csináltasd meg. :) Igaz én 17 voltam mikor csináltattam a tetoválásaim, de már érlelődött bennem a tetoválás dolog 2004 óta. Várj vele, majd kiforr igazán mit is szeretnél. :)
2011. jún. 22. 13:07
 6/18 anonim ***** válasza:
Régen én is akartam, de kinőttem. Sőt, már kimondottan nem tetszik, hogy mindenkinek mindenféle tetkója van a lehető legbénább helyeken. Várj még vele szerintem is.
2011. jún. 22. 13:08
 7/18 A kérdező kommentje:

16/f vagyok

igazából megbíznak bennem a szüleim, boxoló vagyok, és katona szeretnék lenni, vagy valami ilyesmi... esetleg külföldön elhelyezkedni személyi edzőnek, a tetkót meg vagy a mellemre vagy a vállamra csináltatnám .

2011. jún. 22. 13:08
 8/18 A kérdező kommentje:

olyan helyre meg végképp nem mennék ahol nem lehet az embernek tetkója.

ám leginkább az érdekelne hogy ha nőnék még.. eldeformálja a tetkót?

2011. jún. 22. 13:09
 9/18 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit eldeformálja,igen.Nem tapasztalat,nem is láttam,de 100%

Én ilyen esetbe engedném a tetkót,de felhívnám a figyelmedet a veszélyeire.

15/L

2011. jún. 22. 13:12
 10/18 anonim ***** válasza:
Ha csináltatod, mindenképpen olyan helyre csináltass, amit egy rövidujjú ing eltakar. Így nem lesz belőle probléma, hogy ide meg oda nem vesznek fel a tetoválásod miatt. Mellesleg nem értem az emberekben a tetoválás iránti előítéletet, nekem is van, mégis teljes értékű ember vagyok, számomra ez egy szimbólum; annak a szimbóluma amit el akarok érni. Így örökre emlékezek rá... :) Amúgy ha még nősz, a tetoválás vagy elmozdul az eredeti helyéről, vagy szétszakad amelyik sz*r minőségű.
2011. jún. 22. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!