Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan közeledjek hozzá? Vagy...

Hogyan közeledjek hozzá? Vagy adjam inkább fel? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki szerintem tetszik... és hát az a baj, hogy nem tudok hogy közeledni hozzá. 2 évvel idősebb... csak az a baj, hogy néha ebédnél (menza) látom, de nagyon ritkán beszélünk... tegnap bejelöltem face-en, de nem jelölt vissza még... pedig a különböző jelekből (az hogy mennyit írt arról hogy miket szeret meg ilyenek... az interests-ben, amit én most pont láthatok) azt szűröm le hogy eléggé sokat használja a face-et... tehát nem az hogy nem jött még rá hogy be akarom jelölni... tavaly nyáron volt egy csaja, de szakított vele és most lehet hogy egy másikhoz közeledik... legalábbis látom a profilképét és ott egy másik lánnyal van.. nem fogják egymás kezét vagy valami ilyemi, csak mindketten nevetnek.. és ez olyan rossz érzéssel fogott el... :( egyébként a tavaly nyári csajával az volt a profilképe hogy a csaj mellette volt és az arcán (mármint a fiúén) egy nagy rúzsfolt :( most nem tudom... érdemes közeledni? mert lehet hogy inkább elutasítás volt felőle az hogy nem jelölt vissza (tudom, valakik hülyeségnek tekintik hogy a face-en csinálok ilyeneket meg így beszélek, de egyébként nem vagyok ilyen... csak élőben nem merek közeledni hozzá....)??? Bár lehet hogy nem is kell nekem annyira az a fiú, csak most ez egy ilyen "fellángolás" vagy mi... várjak? vagy közeledjek hozzá? Egyébként az a furcsa, hogy akárhányszor látjuk egymást, ő nagy mosollyal néz rám... és én mostanában vissza is mosolygok... de nem tudom hogy ez jelent-e valamit...

Előre is köszönöm a válaszokat!

14/L

ui.: tudom hogy nem jó kategória, csak máshol nem kapok rendes választ

2011. jún. 21. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:
sztem ha nem igazolt vissza akk hagyd, viszont, ha visszaigazol, az üzifalán a legtöbb embernek már az egész ilyesmi élete kint van...én is innen tudtam meg h nem kellek annak aki élőbe tökre előadta magát nekem, hiába lenne ink az az elvárásom h ő mondja meg, de hát már ez van ilyen lett a világ, úgyh minden így történik fészen keresztül (remélem tudtam vmit segíteni, habár én sem vagyok ebbe tapasztalt) jah és még annyi h hogyha úgy gondolod írj rá nyugodtan;)
2011. jún. 21. 23:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát mivel csak látod, és nem ismered, mert alig beszéltek, 100000000000000000000000%, hogy csak fellángolás.

Ne parázz rá, meg attól, hogy visszaigazol és épp szingli, még nem feltétlen jössz be neki, stb. De beszélgessetek többet, ismerd meg, ha még utána is kell neked, akkor érdemes foglalkozni komolyabban a dologgal.

2011. jún. 22. 00:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Facebookon nézd meg az üzenőfalát (adatlap ikon felett van), persze nem mindenki teszi közzé nem ismerősöknek. Ha látod, hogy vannak változásai meg ilyesmi, akkor valószínűleg szándékosan nem jelöl vissza. De az is lehet, hogy bejössz neki és húzza az agyad egy kicsit :D A mostani barátommal ugyanez volt, csak msnen nem fogadott el direkt xD Ha pár nap után sem változik a helyzet, akkor vondd vissza a jelölést szerintem...
2011. jún. 22. 09:45
 4/6 A kérdező kommentje:
hát... lehet hogy most éppen nyaralni van.. legalábbis reménykedem...
2011. jún. 22. 20:15
 5/6 A kérdező kommentje:
ja és nem látom az üzifalát...
2011. jún. 23. 07:41
 6/6 anonim ***** válasza:
vagy esetleg kérdezd meg az egyik közös ismerősötöket (aki FB-n is közös ismerős), hogy mi a helyzet, aktív-e facebookon meg ilyesmi.
2011. jún. 23. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!