Erről mit gondoltok? {Tetoválás}
Szépség és divat kategóriába raktam, mivel a tetoválásról lesz szó, de mégis egy halálesettel kapcsolatosan(no, ez így elég hülyén hangzik, tudom). Szóval igazából, halvány fingom nincs, hogy most jó helyen van-e a kérdésem. Mindegy.
Lényeg; én nekem mindig tetszettek a tetoválások, és már régóta szeretnék egyet, már régóta tervezgetem. Lassan már nem csak tervezgetni szeretném, hanem megvalósítani. Továbbá, én mindig azt vallottam (gondoltam), hogy a tetoválás ne valami értelmetlen f*szság legyen - gondolok itt a hülye ábrákra, vagy azokra az emberekre, akik kínai jeleket tetováltatnak magukra, de nem tudják mit jelent. Tudom, hogy ezek is lehetnek szépek, de szerintem ha igazából semmi közöd hozzá, vagy semmi emléked nincs vele kapcsolatban, egy életen át hülyeség a testeden viselni. Ez mondjuk csak egy szubjektív vélemény, ezen senki ne sértődjön meg! : D
Arra gondoltam, egy olyan dátumot szeretnék magamra tetováltatni, ami az én életemben fordulópont volt, leginkább negatív értelemben. Egy fontos személyt vesztettem el az életemben, és az ő halálának dátumára gondoltam. Nos tehát, az lenne a kérdésem, hogy ez morbid dolog lenne tőlem, vagy nincs ezzel semmi baj?
Válaszaitokat köszönöm!
14/F
Túlzás, hogy morbid, de én nem szeretem az ilyeneket. Ez persze csak olyan vélemény, mint neked a kínai jelekről, szóval, ha akarod ..
Bár szerintem is várhatnál vele kicsit, mert nekem picit idiótán néz ki, amikor valaki -még gyereken(/gyerekarcún)- van tetoválás.
De tetudod:D 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!