Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki a fogszabályozó?

Ciki a fogszabályozó?

Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 16:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Megnyugtattatok:)
2009. márc. 24. 13:43
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
nekem is van. elöször zavart, de mostmár egyáltalán nem, alig veszem észre, és nagyon sok lánynak van, de szerintem egy fiunál elég gáz, szóval csak lányoknak áll jól
2009. márc. 26. 17:19
 13/15 anonim ***** válasza:
74%

nem gáz.csak vannak ''területek,, szal amik kicsit elzárkózva mint pl. Szerbia,mert én is ott élek,és ott minden ''paraszt,, kinevetne,annyira felháborit,de sztem tök divat,és ha nagy leszel naaaon sexy leszel xD

bocs ha számotokra hülyeséget irtam -.-''

2009. máj. 1. 00:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
szia! én is szerbiában élek, de ha minden igaz magyaroknál lesz feltéve a fogzsabályzóm, mert a házifogorvosom szegeden is dolgozik hétköznap, itthon pedig hétvégén. Én is attól félek, hogy kiröhögnek, mert elég szemét némelyik és van egy csaj ismerősöm akit rühellek, egy suliba járunk, mindig csúfolt és félek h rám fog szállni, csak az a baj, hogy ő még nem nézett tükörbe, mert olyan lópofájú h csak na, meg a hátsója sem semmi és ő csúfolt engem mert picit duci vok....
2009. okt. 29. 08:15
 15/15 anonim válasza:
Nem ciki, inkább azt tartanám cikinek, hogy ha nem foglalkoznának a fogak épségével.
2010. okt. 7. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!