Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki a fogszabályozó?

Ciki a fogszabályozó?

Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 16:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nem, nem te tehetsz róla, hogy nem úgy állnak a fogaid. Szerintem az emo sokkal cikibb, mert neki senki nem mondta, hogy azt hordja, ő mégis égeti magát.
2009. márc. 23. 16:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Jaj dehogy ciki, sőt szerintem kuriózum!!! :) 17 évesen 7 hónapig volt fém a számban, imádtam, alig vártam hogy feltegyék, és mindig nézegettem a tükörben, nagyon tetszett, és most is tetszik ha egy lány szájában ilyet látok.

22/L

2009. márc. 23. 16:31
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Egyetértek !!! sztem is jóóó !!!
2009. márc. 23. 16:36
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem 10-15 éve gúnyoltak, mikor fogszabályzóm volt, mára divat lett. Emellett én a 10-15 évvel ezelőttit nem vállalnám még egyszer, mert tönkretették a fogaimat vele. Ha neked szükséged van rá, nagyon válogasd meg az orvost, lehetőleg ne a pénz motiválja kizárólag, mert akkor semmi nem lesz elég neki, és ha nem tudsz tejelni, elszúr, mint engem. Egy tisztességes orvos magán szektorban is lelkiismeretes a páciensével. Ha én újból belevágnék (mivel rosszul lett szabályozva, és helyre kéne állítani), alaposan megnézném, kihez megyek. Van már egy kiszemelt helyem, már csak a pénz kell hozzá, és hogy minden fogam egészsége helyre legyen állítva.

Szóval nem ciki, ma már nem, amikor én kezdtem, akkor még az volt, DE ha rossz dokihoz mész, a fogaid egészségébe kerül, az meg drága és fájdalmas mulatság (az enyémet a legjobbnak mondták, mégis elszúrta, mert nem tudtunk neki elegendő zsebpénzt perkálni, több-tízezrekbe és álmatlan éjszakákba kerül helyrehozni).

2009. márc. 23. 16:38
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha szükséges, akkor jó és szép, tetszik, nem tartom cikinek. Sokkal cikibb ha össze-vissza állnak a fogaid. ;)

Viszont az nem tetszik, ha valaki csak azért tetet, mert van x-nek és y-nak is, hát neki miért ne legyen?

Ne szégyenkezz miatta...legalább Te törödsz a kinézeteddel és a fogaiddal (ill. annak egészségével)! :)

2009. márc. 23. 16:39
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
De hogy ciki!!!NEkem van egy kis hézag a fogaim között,mások szerint ez a szexepilem de engem zavar,és akarok fogszabályzot.Nekem különösen tetszik.
2009. márc. 23. 20:27
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! nekem is van már több mitn egy éve:)még kb fél évem van vissza...a barátom kifejezetten imádja és sokan dícsértek is miatta:)

nem kell emiatt szégyenkezned,viseld bátran!és gondolj az eredményre is,sokkal jobb lesz utána:P

2009. márc. 23. 20:56
 8/15 anonim ***** válasza:
92%

ha van stílusod, akkor simán jól áll.

én úgy hordom, mint 1 ékszert!

gondolj te is így rá, és mosolyogj a világra.

hallod, én meg ki se engedném vetetni a számbóól

na jó ez túlzás, de nagyon suzeretem, és a pasik 89 %-a NAAAGYOON bukik rá :]

2009. márc. 23. 22:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki.És nagyon aranyos,amikor fogszabályzós lány vigyorog!:)

Barátnőmnek is van,de nagyon édes vele!Egyáltalán nem ciki!

2009. márc. 23. 22:49
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

ha tudod viselni akkor nem:D

külföldön meg kifejezetten divat

2009. márc. 24. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!