Ciki a fogszabályozó?
Jaj dehogy ciki, sőt szerintem kuriózum!!! :) 17 évesen 7 hónapig volt fém a számban, imádtam, alig vártam hogy feltegyék, és mindig nézegettem a tükörben, nagyon tetszett, és most is tetszik ha egy lány szájában ilyet látok.
22/L
Engem 10-15 éve gúnyoltak, mikor fogszabályzóm volt, mára divat lett. Emellett én a 10-15 évvel ezelőttit nem vállalnám még egyszer, mert tönkretették a fogaimat vele. Ha neked szükséged van rá, nagyon válogasd meg az orvost, lehetőleg ne a pénz motiválja kizárólag, mert akkor semmi nem lesz elég neki, és ha nem tudsz tejelni, elszúr, mint engem. Egy tisztességes orvos magán szektorban is lelkiismeretes a páciensével. Ha én újból belevágnék (mivel rosszul lett szabályozva, és helyre kéne állítani), alaposan megnézném, kihez megyek. Van már egy kiszemelt helyem, már csak a pénz kell hozzá, és hogy minden fogam egészsége helyre legyen állítva.
Szóval nem ciki, ma már nem, amikor én kezdtem, akkor még az volt, DE ha rossz dokihoz mész, a fogaid egészségébe kerül, az meg drága és fájdalmas mulatság (az enyémet a legjobbnak mondták, mégis elszúrta, mert nem tudtunk neki elegendő zsebpénzt perkálni, több-tízezrekbe és álmatlan éjszakákba kerül helyrehozni).
Ha szükséges, akkor jó és szép, tetszik, nem tartom cikinek. Sokkal cikibb ha össze-vissza állnak a fogaid. ;)
Viszont az nem tetszik, ha valaki csak azért tetet, mert van x-nek és y-nak is, hát neki miért ne legyen?
Ne szégyenkezz miatta...legalább Te törödsz a kinézeteddel és a fogaiddal (ill. annak egészségével)! :)
Szia! nekem is van már több mitn egy éve:)még kb fél évem van vissza...a barátom kifejezetten imádja és sokan dícsértek is miatta:)
nem kell emiatt szégyenkezned,viseld bátran!és gondolj az eredményre is,sokkal jobb lesz utána:P
ha van stílusod, akkor simán jól áll.
én úgy hordom, mint 1 ékszert!
gondolj te is így rá, és mosolyogj a világra.
hallod, én meg ki se engedném vetetni a számbóól
na jó ez túlzás, de nagyon suzeretem, és a pasik 89 %-a NAAAGYOON bukik rá :]
Nem ciki.És nagyon aranyos,amikor fogszabályzós lány vigyorog!:)
Barátnőmnek is van,de nagyon édes vele!Egyáltalán nem ciki!
ha tudod viselni akkor nem:D
külföldön meg kifejezetten divat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!