Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy lány a mai világban, hogy...

Egy lány a mai világban, hogy lehetne tömeg?

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 19:11
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Hoppá. Elírtam a kérdést.Szóval újra: Hogyan lehetne NEM tömeg?
2011. jún. 18. 19:16
 2/15 anonim ***** válasza:

Nem tömeg?

Az mit jelent?:O

2011. jún. 18. 19:30
 3/15 A kérdező kommentje:
Az ilyen sablon lányok. Minden második lány ilyen. Ezt nevezik így.
2011. jún. 18. 19:32
 4/15 anonim ***** válasza:

Hát legradikálisabbak még mindig a yakuza családbeli lányok, na ők televannak tetkóval és azért egyediek.

Ilyet megse említek hogy borotvált fejbőr oldal hosszú hajjal mert az a mostani divat.

A piros haj is visszajött.

Régi ruháktól fix h nem lesz senki egyedi akárhonnan is hozatta.

Úgy lehetnél hogy jó piercingjeid vannak amik ritkák, ill tetkókkal.

Városban vagy faluban könnyű egyedinek lenni, de a világban nincs egyedi ember.

Csak a tele tetovált emberek.

21/F

2011. jún. 18. 19:40
 5/15 anonim ***** válasza:
Erre magadtól kell rájönnöd, de segítek: Nem a csőgatyától, cicanadrágtól, hajfestétől és hajvasalalástól.
2011. jún. 18. 19:44
 6/15 anonim ***** válasza:

nem csak úgy lehetsz egyedi, ha teletetováltatod magad, meg van egy csomó pearcinged... a vislkedéseddel is lehetsz egyedi.. a mostani "tömeg" (ahogy te fogalmaztál) irigy, és nem gondol másra, csak magára... a viselkedéseddel is kitűnhetsz.. ha olyan társaságban vagy, akik ezért kinevetnek, akkor nem kell vele törődni, mert akkor is át gondolják, hogy úisten, ilyet én nem csinálnék...

így is ki lehet tűnni... ső.. a mai világban inkább így..

16/L

2011. jún. 18. 19:50
 7/15 anonim ***** válasza:

16/L

De azért ha a kettő kombinációja elterjed úgy mégjobb nem?:)

2011. jún. 18. 20:03
 8/15 A kérdező kommentje:

Azért írtam ki ezt a kérdést, mert engem is talán tömeg kinézetűnek mondanak. A viselkedésem nem igazán egyezik meg ezzel. Erre mondjuk igaz,hogy első látásra ne ítélj. De ebben a mai világban a korombeliek így vannak.Amikor megismernek az jön le, hogy aranyos és visszafogott természetű, olykor visszahúzódó vagyok.

Speciel nálam megvan a hajfestés, szépségpötty piercingem. Mostanában rákaptam a műkörömre is.De nem arra az undorító hosszúra.Én nem tartom magam tömegnek. Valamit látok magamban, ami más a többi sablontól.

De lehet a többi leányzó is így gondolja:D.

2011. jún. 18. 20:39
 9/15 anonim ***** válasza:
40%
Igen, mivel minden kis ribanc egyéniségnek érzi magát...
2011. jún. 18. 21:11
 10/15 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam, hogy egyiniség vagyok. És tudom, hogy vannak külsőleg hasonlóságok. De nem teljesen. Mindig megmondja mindenki hogy nem a tömegbe tartozom., mert mégis más vagyok.
2011. jún. 18. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!