Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Nagyon zavaró ha egy...

Fiúk! Nagyon zavaró ha egy lánynak kicsit vastag a karja?

Figyelt kérdés
165 cm vagyok és 57 kg.Állítólag a testsúlyom pont ideális,ennek ellenére én most fogyókúrázom.Csakhogy a karomból egyszerűen nem tudok fogyni!Ilyen vagyok genetikailag.Egész vékony a derekam,de kicsit kicsik a ciciim és a vastag karjaim és széles vállaim miatt még kisebbnek tűnnek.Ez nagyon zavaró?
2011. jún. 18. 14:46
1 2
 11/15 anonim válasza:
85%
Undorító?????? Én is le szoktam szedni, de azért álljon már meg a menet. Leszámítva a majomszőrösséget, szerintem semmi baj nincs azzal, ha szőrös egy lány karja. Menj gyantáztasd le az arcodat is, meg mindened.... Kicsit túlzás, amit lassan elvárnak már egy lánytól.. még maguk a lányok is.
2011. jún. 18. 15:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem akarom elrontani a csevejt de esetleg csinálj boxoló mozdulatokat, ütögess a levegőbe és végezz olyan gyakorlatokat amik a hát,kar,vállra helyezik a hangsúlyt. Nekem is vastagabb volt a karom mint amilyennek kellett volna lennie, nem is kicsit, de így sikerült lefaragni :)
2011. jún. 18. 15:11
 13/15 A kérdező kommentje:

15.10

Annak akinek szőke vagy ritka szőre van annak nem undorító.Viszont ha valakinek fekete és erős szőre van,annak nem szép látvány,ahogy befedi a karját az a szőr.

15.11

Rendben,köszi és kipróbálom:)Mondjuk attól,ha izmosodom nem fog még vastagabbnak tűnni?

Amúgy nem rontasz el semmit és várom a válaszaitokat:)

2011. jún. 18. 15:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Én néha még súlyzózom is egy kicsit, látszik hogy izmosodott a karom, de egyáltalán nem vastagodott, sőt! Feleakkora mint fél éve volt. Ahhoz szerintem nagyon túlzásba kéne esni hogy nagy izmaid legyenek utána :D

15:11 voltam

2011. jún. 18. 15:30
 15/15 anonim ***** válasza:

15:08

Hát kössz...:D

2011. jún. 18. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!