Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk/Lányok! Ciki ha egy...

Fiúk/Lányok! Ciki ha egy lánynak vastag a vádlija? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 22:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Nekem elég vastag.:D 8 éven át a megye legszínvonalasabb általánosába, tesi tagozatra jártam. Azon kívül rengeteg edzésre is jártam, járok. Eddig csak dícsérték a lábaimat. A fiúk oda vannak érte.:D:P Szerintem a tiéddel is így vannak, csak még talán nem említették.:)
2009. jún. 26. 23:00
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is vastag. Futok nagyon sokat. Eddig cska bókokat kaptam.
2009. jún. 26. 23:13
 3/14 A kérdező kommentje:
Engem nagyon zavar,nem tudom hogy mit csináljak hogy egy kicsit vékonyabb legyen.Pedig tudom hogy ezzel nem lehet mit csinálni.
2009. jún. 26. 23:16
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Sztem az a ciki ha vékony, mert nincs rajt semmi izom
2009. jún. 26. 23:28
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
nekem is "vastag" kondizok meg futok rendszeresen de legalább szép nőies és nem piszkafa légy rá büszke
2009. jún. 27. 00:00
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Barátom szerint ciki és neki nagyon nem tetszik ha egy lánynak vastag a vádlija. Szerintem meg lényegtelen. :)
2009. jún. 27. 00:31
 7/14 anonim ***** válasza:
70%

Nekem is vastag:S Nem zavar annyira,csak így nem merek szoknyát felvenni:( Rövidnadrágot még csak-csak felszoktam venni,de szoknyát nagyon ritkán:(

Első két válaszoló:Ti hordtok rövidnacit/szoknyát?

2009. jún. 27. 11:58
 8/14 anonim ***** válasza:
41%
testalkattól is függ, nem mind1 mennyire vagy formás.amúgy oda vonja a figyelmét az embernek egy szép izmos vádli.szerintem csak fogyással lehet csökkenteni mindenhonnan a felesleget.
2009. jún. 27. 12:05
 9/14 anonim ***** válasza:
81%
nekem genetikailag vastag a vádlim:S sajnos apámtól örököltem a 'focista' lábaim... én nagyon szeretném eltüntetni róluk az izmotXD nem a zsír miatt vastagok, hanem az izomtól és olyan... tömörek... fúj:P nincs rá sok esély h valaha is szép vékony lábaim legyenek sajnos...
2009. jún. 27. 12:32
 10/14 anonim válasza:
89%
Nekem pl jobban bejön egy formás, izmos vádli, mintha csak a csont látszik :) 21F
2009. jún. 28. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!