Milyen szépnek tartod magad 1-től 10-es skálán?
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:12
te itt is kötekedsz? vagy nem a tegnapi vagy?
Bocsi az off-ért, de lenne egy kérdésem ehhez fűződően:
Aki 5 alá értékelte magát az miért? Ennyire nincs önbizalma? Ha ennyire nem tetszik magának,akkor miért nem tesz érte, hogy jobban érezze magát a bőrében?
Más kérdés, hogy mennyire vagyok szép 10es skálán a saját adottságaimhoz képest vagy másokhoz képest.
Magamhoz képest 6. Rágom a körmöm, a hosszú haj jobban állna, most növesztem (hónalj alá ér). Alakom formája jó, heti 1x, 2x szoktam aerobikozni, de fogyni is kellene valamicskét. Amit utálok még, hogy túl magas vagyok (171-172 cm körül).
Átlaghoz képest viszont 7es vagyok, mivel az arcom 'megment'. Nem csodaszép, de olyan kislányos, bájos.
Ha kihoznám magamból a maximumot, akkor 8as lennék, nagyon nagyon max 8,5.
Ő pl nagyon szép
És egyértelmű, hogy soha még a nyomában se leszek :D
2-3.
Nem vagyok szép, ennyi. Nem tudok nagyon mit csinálni, alacsony vagyok, "kicsit" rosszul sikerültem... Így jártam.
mondjuk legyen egy 8-as :P
az arcomra vagyok a legbüszkébb, főleg a nagy, barna szemeimre. a testem nem túl jó, de én elfogadom magam így, ahogy vagyok :)
15/L
Az alakom jó, sportolok és vékony vagyok, amihez van izom is. A hasam lapos, derekam vékony, a combom vékony, izmos és formás, a fenekem kerek és formás. Annyi a bajom az alakommal, hogy kicsik a melleim, fehér a bőröm és szívesen lennék magasabb 4-5 centivel (168 cm vagyok).
Az arcom mások szerint szép, szerintem átlagos, rosszabb napjaimon rondának látom magam. A fejformám ovális. A szemeim nagyok és zöldek, ezt nagyon szeretem. Az orrom nem tetszik, helyes orrom lenne, csak van egy dudor a közepén és ez zavar. A szám pici, ez is zavar. Nyáron kijönnek a szeplőim, de nincs velük semmi bajom, sőt szeretem őket, jól állnak. A hajam barna és a vállamig ér, nem szeretem. Nehezen kezelhető, ráadásul tavaly a hülye fejemmel levágattam elég rövidre és most várnom kell, amíg megint szép hosszú lesz. Fogszabályzóm van, de ez nem zavar, sokak szerint jól áll és 1 év múlva gyönyörű fogaim lesznek.
Rosszabb napjaimon 3-4-re értékelném magam. Most jó kedvem van, és szebbnek látom magam, szóval olyan 7-8-ast adok magamnak.
14/L
7
Az alakom összképre nem rossz, de elengedtem magam az elmúlt évben úgyhogy a hasamon és a combomon lenne mit javítani. A mellem kicsi, de feszes-kerek, elégedett vagyok vele.
Az arcomat szeretem, de a szemüveg+fogszabályzó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!