Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen szépnek tartod magad...

Milyen szépnek tartod magad 1-től 10-es skálán?

Figyelt kérdés
Őszinte válaszokat várok és írjatok nemet és kort is.
2011. jún. 17. 00:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:12

te itt is kötekedsz? vagy nem a tegnapi vagy?

2011. jún. 17. 12:15
 42/74 anonim ***** válasza:

7-8

22/L

2011. jún. 17. 12:55
 43/74 anonim ***** válasza:

Bocsi az off-ért, de lenne egy kérdésem ehhez fűződően:

Aki 5 alá értékelte magát az miért? Ennyire nincs önbizalma? Ha ennyire nem tetszik magának,akkor miért nem tesz érte, hogy jobban érezze magát a bőrében?

2011. jún. 17. 12:59
 44/74 anonim ***** válasza:

Más kérdés, hogy mennyire vagyok szép 10es skálán a saját adottságaimhoz képest vagy másokhoz képest.

Magamhoz képest 6. Rágom a körmöm, a hosszú haj jobban állna, most növesztem (hónalj alá ér). Alakom formája jó, heti 1x, 2x szoktam aerobikozni, de fogyni is kellene valamicskét. Amit utálok még, hogy túl magas vagyok (171-172 cm körül).

Átlaghoz képest viszont 7es vagyok, mivel az arcom 'megment'. Nem csodaszép, de olyan kislányos, bájos.

Ha kihoznám magamból a maximumot, akkor 8as lennék, nagyon nagyon max 8,5.

Ő pl nagyon szép

[link]

[link]

És egyértelmű, hogy soha még a nyomában se leszek :D

2011. jún. 17. 13:02
 45/74 anonim ***** válasza:
Lemaradt, 17/L :)
2011. jún. 17. 13:02
 46/74 anonim ***** válasza:
7-8.Az alakommal nincs bajom, csak lehetnének egy picit hosszabb lábaim.Az arcomat szeretem, bár az orrommal nem vagyok teljesen kibékülve, de a szememet szeretem.Jó nagy, és kékes-zöldes.A hajam eredeti szőke és hullámos.Úgy összességében elégedett vagyok,de azért még van mit javítani:) 18/L
2011. jún. 17. 13:59
 47/74 anonim ***** válasza:

2-3.

Nem vagyok szép, ennyi. Nem tudok nagyon mit csinálni, alacsony vagyok, "kicsit" rosszul sikerültem... Így jártam.

2011. jún. 17. 14:01
 48/74 anonim ***** válasza:

mondjuk legyen egy 8-as :P

az arcomra vagyok a legbüszkébb, főleg a nagy, barna szemeimre. a testem nem túl jó, de én elfogadom magam így, ahogy vagyok :)

15/L

2011. jún. 17. 14:12
 49/74 anonim ***** válasza:

Az alakom jó, sportolok és vékony vagyok, amihez van izom is. A hasam lapos, derekam vékony, a combom vékony, izmos és formás, a fenekem kerek és formás. Annyi a bajom az alakommal, hogy kicsik a melleim, fehér a bőröm és szívesen lennék magasabb 4-5 centivel (168 cm vagyok).

Az arcom mások szerint szép, szerintem átlagos, rosszabb napjaimon rondának látom magam. A fejformám ovális. A szemeim nagyok és zöldek, ezt nagyon szeretem. Az orrom nem tetszik, helyes orrom lenne, csak van egy dudor a közepén és ez zavar. A szám pici, ez is zavar. Nyáron kijönnek a szeplőim, de nincs velük semmi bajom, sőt szeretem őket, jól állnak. A hajam barna és a vállamig ér, nem szeretem. Nehezen kezelhető, ráadásul tavaly a hülye fejemmel levágattam elég rövidre és most várnom kell, amíg megint szép hosszú lesz. Fogszabályzóm van, de ez nem zavar, sokak szerint jól áll és 1 év múlva gyönyörű fogaim lesznek.

Rosszabb napjaimon 3-4-re értékelném magam. Most jó kedvem van, és szebbnek látom magam, szóval olyan 7-8-ast adok magamnak.

14/L

2011. jún. 17. 14:53
 50/74 anonim ***** válasza:

7

Az alakom összképre nem rossz, de elengedtem magam az elmúlt évben úgyhogy a hasamon és a combomon lenne mit javítani. A mellem kicsi, de feszes-kerek, elégedett vagyok vele.

Az arcomat szeretem, de a szemüveg+fogszabályzó

2011. jún. 17. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!