Milyen szépnek tartod magad 1-től 10-es skálán?
6-7
de csak azért, mert vannak nálam sokkal ronadábbak is, akik viszont azt hiszik h "10-esek", ugyanakkor vannak nálam jóval szebbek is.....
14/L
8
A melleim lehetnének nagyobbak egy kicsit. A szépségük, formájuk, feszességük tökéletes.
A fenekemnél szép nagy és kerek, rajzolni is nehéz, olyan tökéletes. :)
A combom lehetne talán egy picivel vékonyabb, a vádlimra meg nagyon ráférne, ha vékonyabb lenne (de ez sajnos öröklődött, hogy kicsit vastag a vádlim)
A testalkatom, hajlékony nagyon és izmos (genetikailag), olyan vagyok mint egy nádszál. :)
Bőröm nagyon szépen bebarnul, nem vagyok egy fehérbőrű
Hajam fekete, hosszú, az egész arcvonásom mint Kleopátra, teljesen úgy nézek ki (haj + arc együtt). Szemem zöld, szép nagy amikor kifestem és az egyik legszebb az összes testrészem közül.
Összességében legbüszkébb a fenekemre, szememre és a rettentő hajlékonyságomra vagyok.
És kb. max 20 évesnek nézek ki.
27/N
9
de csak azért mert a testemmel nem vagyok annyira kibékülve :D
21/F
8. Az alakomon lenne mit javítani, de így sem panaszkodott eddig rá senki, szerencsére arányosan hízok-fogyok, igazi homokóra alakom van keskeny derékkal, széles csípővel és nagy cicikkel. A hasamra és a combomra már nem vagyok ilyen büszke, de annak ellenére, hogy nem vékonyak, elég formás lábaim vannak. Az arcomat is szeretem, szerintem szép, de inkább bájos.
Lenne mit javítani rajtam, de összességében tetszem magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!