Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Alak- kérdés? Borzalom! (Képpel)

Alak- kérdés? Borzalom! (Képpel)

Figyelt kérdés

Katasztrofálisnak látom az alakom, a hasam puffadt, a seggem plöttyedt, mellem nincs. Már szégyellek végigmenni az utcán, az utóbbi hónapokban teljesen eltorzultam. Komoly önértékelési zavarom van. Mit tegyek, mit sportoljak, mennyit? Te hogy látod?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 16. 17:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó alakod van. A melled valóban pici, de ha hízol, akkor szreintem oda is megy. A fenekedet egy kcisit erősítsd, de egyébként jó az alakod.

Szép vékony combok, karcsú testalkat, és nekem eleve a kis mell tetszik, az meg hogy fiatalabbnak nézel ki (a fehérneműt leszámítva) kifejezetten előny, én mindig is kevesebbnek akartam látszani mint amennyi vagyok.

2011. jún. 16. 19:32
 22/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kaptam hideget, meleget, és rádöbbentettetek, hogy magamnak kell megfelelnem. Mert látom mennyiféle ember van itt, mennyi ízlés, van aki szerint híznom kéne, van aki szerint jó vagyok, nem lehet mindenkinek megfelelni. Egy biztos: sportolni fogok, akkor a közérzetem is jobb lesz:)
2011. jún. 16. 19:48
 23/30 anonim ***** válasza:
Nekem tök jó lennél így, ha meg a személyiséged is megfog leszarom hogyan nézel ki ;)
2011. jún. 16. 20:17
 24/30 anonim ***** válasza:

Nemtom, mi bajuk a fehérneműddel, pár éve nekem is volt ilyen bugyim :D

Egyébként szerintem totálisan átlagos alakod van, semmi különösebb baj nincs vele. Azért az nem árthat, ha feszesítesz kicsit.

2011. jún. 16. 22:00
 25/30 anonim ***** válasza:
49%
Kb. ilyen alakom van 28 évesen úgy, hogy már egy gyermekem is van:) Nemrég egy ismerősöm megkért, hogy vegyek neki cigit, és elkérték a személyimet, úgyhogy engem is jóval fiatalabbnak néznek, mint amennyi vagyok. Én sem vagyok magamtól odáig az alkatomért, és sajnos ha hízok az a hasamra megy, és a fenekemre. Ráadásul nekem a terhesség alatt visszeres lett a lábam, úgyhogy én tényleg borzalmasan nézek ki. Már csak ezért is szívesen cserélnék veled:)
2011. jún. 16. 22:26
 26/30 anonim ***** válasza:

Hasonló vagyok én is, lassan 27évesen. Most került elő egy képem amin még mellem is van, persze akkor még vékonyabb voltam, most vagyok 60kló 180centihez, és még mindig nincs mellem, nekem is a hasamra megy.

Most jön a jó rész: bár csak ilyen bőröm lenne mint a tiéd, megadnék érte akármit, de sajnos nem lesz (nem gyógyítható bőrbajom van) Igen sportolj, például táncolj, az nagyon jót tesz az önértékelésnek, és ami nekem még segített az az öltözködés, legyél egyedi és csinos, és öltözködj minél színesebben (a színterápia jótékonyan hat).

2011. jún. 16. 23:07
 27/30 anonim ***** válasza:

Aztaa, ugyanolyan az alakod, mint nekem!:O 175 vagyok, 59 kg. És én is csak az utóbbi hónapokban lettem ilyen, mert amúgy 52 körül voltam. (Poén, hogy még ilyen bugyim is van..:D:D) Szerintem menj pilatesre, meg biciklizz, nem hiszem, hogy a kajával van baj.

16/L

2011. jún. 19. 22:12
 28/30 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Legalábbis szerintem ugyanolyan, de döntsétek el.:D

[link]

2011. jún. 20. 00:14
 29/30 anonim ***** válasza:

A feneked iszonyúan lapos, azzal muszáj valamit kezdened.

Szinte nincs derekad/csípőd, bár gondolom ez alkatilag.. De én pl emiatt néznélek sokkal fiatalabbnak. A combod kicsit vastag az alakodhoz képest. De őszintén, semmi drasztikus probléma nincs. Szerintem ha felveszel egy csinos ruhát már az segít:)

2011. jún. 29. 18:48
 30/30 anonim ***** válasza:
Kicsit sovány vagy, de azért szép! :)
2012. jún. 28. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!