Alak- kérdés? Borzalom! (Képpel)
Katasztrofálisnak látom az alakom, a hasam puffadt, a seggem plöttyedt, mellem nincs. Már szégyellek végigmenni az utcán, az utóbbi hónapokban teljesen eltorzultam. Komoly önértékelési zavarom van. Mit tegyek, mit sportoljak, mennyit? Te hogy látod?
Előszöris! Azt, hogy ki milyen adottságokkal rendelkezik, az esetek nagy részében a genetika dönti el. Hiába szeretnél 80C-s mellméretet, ha neked a 70A-s jutott. Egy csinos, push up-os melltartó azonban csodákra képes, szóval első lépésként szerezz be egy ilyen darabot! Ami a hasadat illeti, a képekből ítélve teljesen rendben van. Szép és lapos! A fenekedet, combodat illetően pedig, valóban elkél egy kis torna és izomgyakorlat, de minden akarat kérdése. Rendszeresen végezz gugolásokat, kerékpározz, korizz és tornázz! Én úgy gondolom, te abszolút nem az az "étkezz egészségesebben" eset vagy, bár tény, hogy ez is hozzátartozik ahhoz a belső egyensúlyhoz, amit szeretnél elérni.
Remélem tudtam segíteni!
Azt a qva, azt hittem ez egy 13-14 éves kis csaj teste...
Már ne is haragudj,de 21 éves létedre rendbe szedhetnéd magad!
A 13 éves kis hugom nem vesz már fel ilyen "fehérneműt".
Bocsi az erős kritikáért,de te kérdezted.
És hogy a kérdésedre válaszoljak: torna,torna és megint csak torna!
Ajánlom Rubint Réka dvd-it,isteni popsiformáló,felsőtesterősítő,hasizom (és még sorolhatnám) gyakorlatai vannak.
Feküdj ki a napra hogy legalább egy kicsit lefogjon a nap,mert szörnyen fehér a bőröd.
Az,hogy "nincsen melled" arról nem tehetsz,valószínűleg ilyen a testfelépítésed a genetikád. De egy jól megválasztott melltartóval csodákat érhetsz el.
Nemcsak a nagy mellű nők szépek.
Jaj és ami még nagyon fontos: 21 éves létedre ilyen fehérneműt már ne vegyél fel.
Nem azt mondom,hogy otthonra ne (ahol nem látnak oké),de ha már ide teszel fel képet legalább ne ilyenbe legyél.
Majd linkelek neked jó kis fehérneműket. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!