Katasztrofálisnak látom az alakom, a hasam puffadt, a seggem plöttyedt, mellem nincs. Már szégyellek végigmenni az utcán, az utóbbi hónapokban teljesen eltorzultam. Komoly önértékelési zavarom van. Mit tegyek, mit sportoljak, mennyit? Te hogy látod?
pfúúúúj, tényleg, undorító!!!ki ne merj menni így az utcára, mert sortűzzel végzed!!!
de most komolyan! cseréljünk? én 161cmhez vagyok 75kiló, gyógyszerek miatt, fogyni sem tudok...úgy imádom az ilyen kislányok kérdéseit, és akkor még várjátok a dicséretet!
talán elsőnek normális fehérneműt kellene hordani, ha már felpakolod a képedet a hálóra, ahol majd a sok pedofil köcs*g a te képedre veri ki...gratulálok!
2011. jún. 16. 17:28
2/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kell bunkózni, abszolút nem a dicséretet várom, hanem ŐSZINTE véleményeket, hogy min és hogyan változtassak. Ha a barátaimat vagy a szüleimet kérdezem, ők azt mondják, hogy szép vagy, hiszen elfogultak. Egy őszinte barátom van, ő azt mondta, 10/6. A fehérneművel nem akartam senkit pozitív irányba befolyásolni, azért ilyen gagyi, itthonra nem hordok ultraszexit. A pedofilok pedig nem 21 éves lányokra buknak.
2011. jún. 16. 17:31
3/30 anonim válasza:
Vékony vagy... De bár én lennék ilyen vékony :) Egyáltalán nincs Veled probléma... Sportolj valamit, erősíts, járj futni, és feszes, izmos leszel :)Az meg, hogy kicsi a melled, alkati kérdés, mást nem tehetsz, mint hogy elfogadod, nekem meg túl nagy és lógós, az se jobb. Szóval tényleg, csak sportolj egy kicsit, és legyen önbizalmad, mert nagyon jók az adottságaid...
2011. jún. 16. 17:31
4/30 anonim válasza:
sport + egészséges életmód
ja és új fehérneműk
2011. jún. 16. 17:33
5/30 anonim válasza:
amúgy a feneked szerintem írtó nagy a többi testrészedhez képest
2011. jún. 16. 17:35
6/30 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagy a seggem, ez a kisebbik baj. A nagyobbik az, hogy plöttyedt. Valaki tud rá vmilyen gyakorlatokat? Amúgy vannak normális fehérneműim, csak nem azt hordom itthonra:)
2011. jún. 16. 17:36
7/30 anonim válasza:
hát a tested olyan 13nak néz ki
21 évesen meg lehetne annyi eszed, hogy nem teszel fel ilyen képet a hálóra, ha meg már felteszed, akkor ne legyen már a fél bugyogód a seggedbe!
2011. jún. 16. 17:37
8/30 anonim válasza:
tényleg.. új fehérneműk, az a bugyi nagyon borzalmas.
2011. jún. 16. 17:37
9/30 anonim válasza:
Görkorcsolyázz,az segít a hátsófeleden.Amúgy szerintem egyél minél többet,hogy hízz,az majd megy mellre is.
2011. jún. 16. 17:39
10/30 anonim válasza:
Rubint Réka tornái nagyon jól formálják a feneket, nekem bevált :)Amúgy én írtam, hogy jó alakod van, továbbra is fenntartom a véleményem... És gondolom nem a bugyidról akartál véleményt, hanem az alakodról...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!