Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép az ha egy lánynak izmos...

Szép az ha egy lánynak izmos a feneke és a combja?

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 12:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. jún. 16. 12:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát bizonyos keretek között. :D

Mikor a combja már akkora, mint két átlagos emberé, akkor már nem szép. Az iylen testépítő csajok is inkább alienek, mint emberek, de biztos nem szépek.

Az, hogy feszes és izmos valaki, nem baj. :D Jobb, mint a löttyedt. XD

2011. jún. 16. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
ez hülye kérdés.. persze hogy az! csak hát bizonyos kereteken belül...
2011. jún. 16. 17:14
 4/5 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem mert olvasgatok a neten és összezavarnak az olyanok akik azt mondják hogy nem szép ha egy lány kisportolt és vékony, sokkal jobb ha van egy lányon felesleg van mit rajta fogni stb :D meg facebookon volt egy olyan szavazás hogy lapos has vagy pici poci és a pici poci hájas volt és az kapott7 ezer szavazatot a szép hasú lány pedig alig párszázat.. szóval én teljesen nem értek semmit
2011. jún. 16. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:

én jobban szeretem a klasszikus női alakot,ami nem túl izmos,de nem is löttyedt.azért egy ilyenre nem mondanék nemet:)

[link]

szóval nem baj ha izmos,inkább izmos legyen,mint löttyedt.

2011. jún. 16. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!