Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miben különböznek az olcsóbb...

Miben különböznek az olcsóbb nem márkás parfümök, a nagy nevekkel fémjelzett társaiknál?

Figyelt kérdés
Sosem költöttem 5-6 ezernél többet egy parfümre, pénzkidobásnak gondolom, hogy 15-20 ezret adjak egyért, csak azért mert rá van írva, hogy Armani, vagy Valentino. Nagy minőségbeli, vagy illatbeli különbség egy szimpla parfüm és a híres divattervezők parfümjei között? Nemcsak inkább a márkanevet kell megfizetni?
2009. márc. 22. 19:30
 1/7 anonim válasza:
69%
Szerintem a márkásból kevesebb is elég,és tovább tart az illata.Nem mindig az olcsobb kerül kevesebbe.
2009. márc. 22. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszolónak igaza van: az olcsóbb noname parfümöknek hamar elmegy az illatuk. A márkásban meg ezt kell megfizetni, nem feltétlen a nevet.
2009. márc. 22. 22:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, úgy van. A nevet is mondjuk...de az Armani parfümből egy fújás elég, és egész nap olyan illata van, mintha a 3 ezer forintossal 5ször 5 puffal befújtam volna magam
2009. nov. 14. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
inkább vegyél szintem több pénzért márkásat, mint egy "semmilyen" nevűt, ami 1 hónap után elfogy mert annyit nyomsz magadra, mivel semmi illata nincs. lásd pl fél évig bírta a Chanel-es parfümöm is, mert csak egy kicsit fújtam magamra, de egész nap érződött. ;) most Armani Code van de már az is megvan min 4 hónapja. :)
2009. dec. 3. 19:00
 5/7 anonim válasza:

Persze, nem minden esetben van az hogy, a drágaság egyenlő a minőséggel, de parfümöknél szerintem igaz.

Nekem Valentino parfümöm van, és imádom, mert két fújás reggel és egész nap illatos vagyok.

2010. júl. 5. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:

utolsó előtti vagyok..

én egyébként még amikor egyiptomba voltam nyaralni akkor sétálás közben lehetett érezni az arab nők parfümjeit és annyira megtetszettek hogy bementem egy parfümériába. hoztam is haza parfümöt. kb 4000-re alkudtunk le egy üveget. az ottani parfümök ilyen olajos állagúak. nekem nagyon tetszettek. az illatuk fantasztikus és 2-3 nap után is még érzed magadon. :) ha vmi ismerősöd megy ki, akkor ha teheted feltétlen szerezz be egyet. :)nekem már több mint egy éve megvan, pedig nem nagy az üveg de elég csak egy csepp. :)

2010. júl. 7. 00:09
 7/7 anonim válasza:
Nekem már volt olcsó,nem márkás parfümöm. Egész nap lehetett érezni kb 2-3 napig. Most James Bond 007 parfümöm van,amit leárazva vettünk :) Ennek is 2-3 napig lehet érezni a hatását. Szerintem csak az árban különböznek.
2015. febr. 19. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!