Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A gót lányok miben különböznek...

A gót lányok miben különböznek másoktól?

Figyelt kérdés
Öltözködésen kívül. Szoktak olyat mondani nekem, hogy általában rossz kedvűek és nem jó velük lenni. Én ebben nem hiszek, meséljetek róluk :)
2009. jún. 28. 17:42
 1/9 A kérdező kommentje:
A velük lennit társaságra értettem :D
2009. jún. 28. 17:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A valódi gótok számára fontos a műveltség, mindig illendően viselkednek, és talán valóban van egy kis melankolikus érzelmi löketük. Szerintem ilyen emberek társaságában lenni nagyon hangulatos. A pózerek meg csak pózerek, őket jól seggbe kell rúgni :)
2009. jún. 28. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A fontos számukra a műveltség dolgot úgy értettem, hogy ők maguk nagyon műveltek, sokat olvasnak, írnak, esetleg festenek.
2009. jún. 28. 17:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, más véleményeket is szívesen meghallgatok :)
2009. jún. 28. 18:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nos,én is gótnak vallom magam és ismerek pár szintén ebbe a szubkulturába tartozó személyt :) Ahogy előttem is mondták,általában műveltek,sokat olvasnak. Sokat érdekel a mágia,boszorkányság,ezoterika,meg ilyenek. Legtöbben szeretik a kicsit - vagy nagyon - elvont filmeket,drámákat. Mindenfélét alkotnak: rajzok,versek,novellák,regények,többen fotóznak vagy zenélnek. Érdekesnek találnak szinte minden olyan dolgot,amitől egy átlagember iszonyodik/nem vesz tudomást (temetők,félelmetes romok,beteg történetek - gondolok itt Csáth Gézára,egyik kedvenc írómra például).

Az hogy rosszkedvűek-e vagy sem,sokmindentől függ. Mint minden embernek,nekik is vannak jó és rossz napjaik,viszont sok gót azért lett az,ami mert olyan hatások érték (ismerek például egy olyan lányt akinek hypót öntöttek a szemébe az osztálytársai,annyira utálták és a szülei mindentől eltiltották,elvették a saját pénzéből vett első bakancsát,amiért megdolgozott. szóval az ilyen múltú gótok alapból egy kicsit komorabbak). Legtöbben kedvesek,segítőkészek,és humorosak.

Rám például pontosan illik az általad írt 'gót-jellemzés' második része,mivel a legtöbb embernek idegenek azok a dolgok amiket én szeretek,nem tetszik nekik a beszédstílusom,nem tudják elviselni azt hogy sokat olvasok,és nem értik miért jó feketében lenni >.< :D

Kulcsszó: nyitottság és tolerancia;)

2009. jún. 28. 20:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Ezt köszi, én mindig is toleráns voltam :)
2009. jún. 28. 20:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Úgy értem azt köszi, hogy ilyen bőven kifejtetted :)
2009. jún. 28. 20:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ismertem egyet elég közelről. Szerintem nagy tág az érdeklődési körük és tényleg műveltek, de nagyon furcsák sok szempontból. Ha te nem vagy gót, elég nehéz velük közös nevezőre jutni sok mindent illetően.
2009. jún. 28. 23:38
 9/9 anonim válasza:
Én még soha nem láttam gótokat,csak képeken. Szívesen beszélgetnék gótokkal,sosem árt új embereket megismerni.
2015. febr. 19. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!