A gót lányok miben különböznek másoktól?
Nos,én is gótnak vallom magam és ismerek pár szintén ebbe a szubkulturába tartozó személyt :) Ahogy előttem is mondták,általában műveltek,sokat olvasnak. Sokat érdekel a mágia,boszorkányság,ezoterika,meg ilyenek. Legtöbben szeretik a kicsit - vagy nagyon - elvont filmeket,drámákat. Mindenfélét alkotnak: rajzok,versek,novellák,regények,többen fotóznak vagy zenélnek. Érdekesnek találnak szinte minden olyan dolgot,amitől egy átlagember iszonyodik/nem vesz tudomást (temetők,félelmetes romok,beteg történetek - gondolok itt Csáth Gézára,egyik kedvenc írómra például).
Az hogy rosszkedvűek-e vagy sem,sokmindentől függ. Mint minden embernek,nekik is vannak jó és rossz napjaik,viszont sok gót azért lett az,ami mert olyan hatások érték (ismerek például egy olyan lányt akinek hypót öntöttek a szemébe az osztálytársai,annyira utálták és a szülei mindentől eltiltották,elvették a saját pénzéből vett első bakancsát,amiért megdolgozott. szóval az ilyen múltú gótok alapból egy kicsit komorabbak). Legtöbben kedvesek,segítőkészek,és humorosak.
Rám például pontosan illik az általad írt 'gót-jellemzés' második része,mivel a legtöbb embernek idegenek azok a dolgok amiket én szeretek,nem tetszik nekik a beszédstílusom,nem tudják elviselni azt hogy sokat olvasok,és nem értik miért jó feketében lenni >.< :D
Kulcsszó: nyitottság és tolerancia;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!