Mennyit kellene fogynom? (kép, adatok)
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, 176 cm és jelenleg 85 kg. 96 voltam januárban, ennyit sikerült nagy nehezen fogynom. Kíváncsi lennék (főként hozzáértő) emberek véleményére, hogy mennyit kellene még fogynom. A célom kb -25 kg. De annyira nehéz volt ezt a 11-et is leadni, hogy borzalom. Pedig 1200 kcal-os étrenden vagyok és heti 3-szor 1,5 órát edzek. :/
Szóval kíváncsi vagyok a véleményekre. Elég az a -25 kg, kevés, vagy sok?
Előre szólok, hogy aki csak azért jött ide, hogy bántson, vagy ilyesmi, az kérem ne is írjon. Hasznos válaszokat szeretnék. Köszönöm :)
2011. jún. 15. 20:56
11/20 anonim válasza:
nagyon csinos vagy, gratula
én 175/74 kgmal nem nézek ki ilyen jól :(
12/20 anonim válasza:
Hát szerintem marha jól nézel ki, nagyon csinos vagy, tuti nem vagy te 85kg :D
20F
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm :). Pedig annyi vagyok sajnos...:/ :S
2011. jún. 16. 16:37
14/20 anonim válasza:
Így leírva soknak tűnik a 85,de csak akkor,ha a 85kg-ból x% zsír. A zsír könnyű,az izomzat nehéz. Te izmos vagy,ezért vagy 85kg. Ne akarj kevesebb lenni,szerintem nagyon is csini vagy! Az edzést folytasd továbbra is, és figyelj az étkezésedre meg a folyadékbevitelre és nem lesz gond! -25kg-al hidd el nem lennél szép...
15/20 anonim válasza:
Nagyon jó az alakod, szerintem már nem is kell fogynod (: Azért sportolj tovább, mert az fontos.
16/20 anonim válasza:
Szerintem jó ez a terv amit most csinálsz,és dicséretes,hogy ilyen kitartó vagy!De nem hiszem,hogy 25 kilót kéne fogynod.Elég arányos vagy,meg magas,szóval szerintem elég lenne egy olyan 8-10 kiló, hogy a normális BMI tartományba kerülj,és emellett formás,nőies maradj.Illetve nagyon vigyázz,hogy ne hízz vissza később.Ilyenkor életmódváltásra van szükség, szóval továbbra is táplálkozz egészségesen!
17/20 anonim válasza:
nekemis ilyen a hasam kb 170/61 . de vannak csíkjaim és azok nem akarnak eltűnni... mit csináljak velük .??
18/20 A kérdező kommentje:
Ezekkel nem nagyon tudsz mit csinálni, idővel kifehérednek kb 2 éven belül. Sajnos nekem is vannak, az utolsó képen látszik is. :/ Ez van, ezt dobta a gép.
2011. jún. 17. 19:03
19/20 anonim válasza:
értem :// egyébbként gratulálok neked !+ nagyon ügyes és kitartó vagy!! :D
20/20 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. jún. 17. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!