Ezek az adatok jók egy 14 éves lánynál?
A belső combom 60 cm(kicsit összeérnek), a térdem 40 cm, csípőm 90cm, derekam 70cm, lábam 38,súlyom 60kg, mellem 75/A, és 165 cm vagyok.
Kérlek segítsetek!!!!
A norbit szoktam csinálni, félévente, és lefekvés előtt szoktam h oldalfekvésben 20-30 lábemelés, kicsi kerékpározással.
hogy lehetnék magasabb, úgy h a lábam nőjjön? olyan picinek érzem magam! :S és akkor lehet h nem érnének össze a lábaim.......
írjatok már nemet is!
kíváncsi vagyok hogy lányok buzdítják e fogyózásra, vagy pasik...
és 170 cmhez vagyok 67 kg... de én jól érzem így magam, persze odafigyelek hogy mit eszek. ha rosszul érzed magad így, nem tetszik ahogy a fotókon kinézel, akkor diétázz csak. (nekem ez volt tavaly fogytam 10 kgt)
Járj kocogni reggel és este, guggolás, felülések. Nem kell olyan hűdesokat csinálni belőle, a lényeg a rendszeresség. Ezektől feszesebb lesz a combod és a hasad.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!