Ki mernél menni strandra ilyen testtel?
Nem füzök hozzà sok mindent. A mellem kicsi a fenekem nagy, màr tornàzok, hogy kisebb legyen, de egy jó ideig még úgyis így fogok kinézni. 18/L
nem is olyan gáz:)
sokan járkálnak így.sztem jó ötlet, hogy tornázol, végezz kifejezetten fenék gyakorlatokat:)de persze nem baj, ha figyelsz az evésre is.nem vagy extrém egy kis has, láb és fenék erősítés és tök jó leszel:)
a pici mellekre meg lehet kapni olyan melltartókat, amik optikailag növelik a mell méretét.ne kérdezd, hogy melyek azok a melltartók, mert még én is keresem őket, mivel nekem is elég kicsi melleim vannak....-.-
amitől szerintem még jobban néznél ki, az a barnaság.napozz sokat, csak vigyázz, le ne égj!
:)
Irigyellek az alakodert, en kb 2x ekkora vagyok(160cm es 62kg). Ha a te helyedben lennek azonnal futnek ki a strandra... :) En nem tehetem meg, szoval strandolj helyettem is! :D
Szep nyarat!
19:41es ne izélj már!tudod hány fehér bálna rohangászik a strandon??elárulom:rengeteg!!és nekik még önbizalmuk is van.az jó, hogy Te felismered, hogy neked nem áll minden jól, de vannak olya fürdőrucik is, amik karcsúsítanak:)próbáld ki, és szép nyarat!:)
kérdezőnek meg, nem , semmi baj nincs az alakobbal, csak barnulj le, ...azáááán... irány a víz!!:))
Kellemes nyarat:))
tudom miért olyan a tartàsom rajtuk :D azok csak elbaltàzott pózolàsokra sikeredtek XD ... szval nincs baj a gerincemmel (legalàbbis legutóbbi vizsgàlaton még nem volt:))
köszönöm a vàlaszokat :)
Ne akard látni, hogy én milyen testtel merek kimenni a strandra, de nem tennél fel ilyen kérdést...
Örülj, hogy van segged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!