Nagy fenéknek számít?
Figyelt kérdés
centikben mérve: 88 a legnagyobb résznél...
Kellene fogynom róla? Ha igen, valami tanácsot kérhetnék esetleg? :/
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
18/L
2011. jún. 12. 17:21
1/16 anonim válasza:
Nem nagy, pont jó.
Nem kell fogynod. Sok lány megirigyelhetné, szép és formás.
F/22
2/16 anonim válasza:
Erről , fogyni? Soha! Pont ideális, nekem bejön.
Jó a segged , kell kóla?
3/16 anonim válasza:
Teljesen jo. Amig nincsenek rancok, addig nem is kell fogyni rola.
4/16 anonim válasza:
Ebből a képből igazán megítélni nem lehet. Formás, az látszik, meg szép gömbölyű. De úgy tűnik, hogy egészben vagy kicsit husisabb.
5/16 anonim válasza:
Igen, nagy, és nekem nagyon bejön az ilyesmi, szép husis. Imádom ha egy lányon van mit fogni. Eszedbe ne jusson emiatt fogyózni. :)
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedvesek vagytok! De mivel ez egy anonim oldal így nyugodtan megmondhatjátok az igazat, nem azért raktam fel, hogy dicsérjetek! :)
Csináltam még egy képet: [link]
Egyébként 163 cm vagyok és 50.52 kg közt szoktam lenni...ha nem is fenékről, de máshonnan kellene?
Előre is köszönöm az őszinte válaszokat!
2011. jún. 12. 17:43
8/16 anonim válasza:
Nem, sőt, én inkább a vékony kategóriába sorolnálak... De, hogy biztosak lehessün benne, hogy nem kell foggy, linkelsz egyet elölről is? :P (Hogy lássuk van-e pocid :P)
10/16 anonim válasza:
Értsd már meg, hogy éppen úgy vagy jó, ahogyan. :D
163 cm-hez 52 kg tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!