Mindent a műkörömről?
Szeretnék műkörmöt, de előbb szeretnék róla tudni egy két dolgot. :)
Azt tudom, hogy vannak különböző fajtái, porcelános, zselés, meg valami tippes. Mi a különbség, és melyik a jobb??
Kinéztem egy mintát, ami akrillal volt festve, azért pluszban rá kell fizetni?? Mindegyik műkörmös dolgozik ilyennel??
Milyen hamar fogom megszokni?
Az utántöltés mit takar?
A válaszokat előre is köszi :)
Van már a gél lakk is, ami szerintem le fogja söpörni az épített zseléket és a lakkozást hamarosan, mert nem kell formázás hozzá, hanem a köröm méretével megegyező lesz ez is, olyan, mint egy lakkozás, csak 3 hétig tart és ugyanúgy kell előkészíteni és megcsinálni, mint az épített zselét, ugyanúgy uv lámpára köt, csak szerintem sokkal természetesebb.
www.crystalnails.hu
www.trendmania.hu
17:51
A gél lakk nagyon nem ugyanaz, mint egy műköröm...az egy tartós körömlakkozás, így a műkörömnek a nyomába sem érhet. nincs olyan, h egyik v másik kiüti egymást, mert teljesen más technika, más alapanyagokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!