Túl kicsi a mellem? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, 75/B-s melltartót hordok. Az osztályból a lányok többségének hatalmas mellei vannak... 80/B vagy C. Tudom, hogy még nőni fog, de nem vagyok túl lemaradva? :O Ez így annyira aggasztó...
Köszi előre is a válaszokat. 13/L
2011. jún. 12. 14:59
11/13 anonim válasza:
nekem is beszólogattak, és??? nem tehetek róla, hogy 17 éves vagyok és már 2 éve 75/A-s mellem van. de általános iskolában mindenért baszogatnak... nem kell velük foglalkozni, ennyi. nekem sem esett jól... de azért elkeserítő, hogy egy 13 éves már ezen aggódik
12/13 anonim válasza:
viccelsz?ennyi évesen ezen aggódni? sz@rd le őket!:DD.
de egyébként is ha most nekik akkorák azt olvastam hogy 20 éves korukra úgy lötyög mint a nagyanyámé!:D még fejlődésben van és nem is kell aggódi miatta:)
13/13 anonim válasza:
Nem, neked nagy melled van, ekkorát nem tévedhetsz. Én is 13 vagyok, és az A-sba sem fogok soha belenőni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!