Fiúk! Szerintetek csak a nagy mellű lányok szépek?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és mostanában a suliban egy gyerek elkezdett cikizni, h nincs mellem meg minden... Szerintetek?...
Amúgy sötétszőke/barna hajú, kék szemű,150 cm, átlagos alakú lány vagyok...
2011. jún. 10. 20:14
11/17 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat ...:-D
2011. jún. 26. 22:19
12/17 anonim válasza:
Kedves 46%-os, hát jó, akkor kicsi. Ha nem baj, akkor most megyek és levetem magam az első hídról :D
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi.. :D:D
2011. júl. 18. 20:04
14/17 anonim válasza:
Nekem akik tetszenek általában formás fenékkel és kis mellel rendelkeznek.
15/17 anonim válasza:
nem.a kismellűek is lehetnek szépek.
16/17 anonim válasza:
06-24 14:41
Kavarj egy tehénnel, ha neked a teljesen normális méretű kicsinek számít. :D
Kérdező!
Mindig lesznek olyan sekélyes nyomorultak, akik találnak rajtad valamit, ami nem tetszik nekik és elkezdenek piszkálni vele... Ezekkel nem kell foglalkozni, ha ez az egyetlen boldogság az életükben hadd csinálják... A melled még nőni fog, mert nagyon fiatal vagy, ha kicsi is lesz, a normálisabbját az sem fogja zavarni.
17/17 anonim válasza:
Ha valaki szeret akkor nem a méreteid miatt fog ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!