Szépek szerinted a fekete lányok? Mi nem tetszik rajtuk és mi igen?
2011. júl. 13. 23:21
1/21 anonim válasza:
A duzzadt ajkaik meg a bőrszínük. Egy jó csaj hófehér...
3/21 anonim válasza:
Ő nekem már túl mű. Azok a szépek, bár inkább különlegesek akik archaikus vonásokat hordoznak.
Például ő: [link]
4/21 anonim válasza:
a barna bőre gyönyörű, én sajna csupa fehér vagyok.. de nekem az ilyenekbe a vastag ajkuk nem tetszik, nekem visszataszító egy kicsit. de hát ez csak az én véleményem.
5/21 anonim válasza:
Akit linkeltél, az egyáltalán nem tetszik, de sok néger lánynak eszméletlen szép arca van, de nem tudom, mi tetszik benne:) Pl. a Sugarbabes-ből Keisha nagyon szép, mint egy porclánbaba*.*
6/21 anonim válasza:
Nekem inkább a félvérek tetszenek, vagy a kevésbé feketék. Pl Beyonce nagyon bejön, vagy Christina Milian: [link]
7/21 anonim válasza:
8/21 anonim válasza:
Nekem a fekete mellbimbó a visszataszító... Nem tudom, miért
9/21 anonim válasza:
Általában véve elég rondák szerintem, nem tetszik maga az arcberendezésük meg a pofák, amiket pl. ez a csaj is vág. Arcra (is) a fehérek egyértelműen szebbek, nem hiába nyomulnak a feketék is a fehér nőkre. Mondjuk az tetszik, hogy magasabbak.
10/21 anonim válasza:
Az első egy szudanid lány, a tegnap 23:48-as kommenter meg egy bantu lányt linkelt.
Fatima Siad száramzási országa lelenére részben paleo negrid de kevert.
AMÚGY ELÉG SOK FÉLÉK. Van szép és csúnya is. Amúgy a korom feketék közt vannak a legszebbek.
A USA-ban feketék 80-90%-a szudanid ő tejcsoki színűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!