Szedessem le ezt az anyajegyet? Pécsett hol lehet ilyent?
kiállós, és szerintem csúnya is
ha leszedetem, az fáj, egy tetkónál pl. jobban? Mert azt simán bírtam:)
szerintetek?
zavar eléggé, fésülködésben is, meg ez miatt nem nagyon szeretem összefogni, meg hajpántot tenni...:S
most nyáron megkezdek megsülni...:S
Nálunk Pesten ugy van,hogy bőrdoki. Megnézi s ha úgy látja jónak akkor ad beutalót sebészetre.(ha növekszik v szőr nő ki belőle,ha veszélyes helyen van.) (8.kerület) Nekem a hátamról,hajam alól 2t szedtek le. Nem is látszik. A rossz az volt hogy 2hétig nem érhette víz. Meg fésülködésben zavart a kötés. Páromnak a 19.kerületben a bőrgyógyász néni vette le (tiednél kisebb) .Fagyasztással,de a lábáról.5perc se volt. Az enyém kb 15 volt,de nekem kivágták(varták is).Hátáról neki kicsit látszik,de nem vészes.(2mm mély s kb egy 20ft-osnyi,világosabb ott a bőr.)
S ha úgy döntesz h leveteted,akkor feltétlen kocsival menj haza,ne gyalog. (fuvarral,utasként) Én nagyon szédültem utána,hisz a fejembe kaptam a szurit. S a drága dokiék meg a Csülkös pacalt ecsetelték hogy kell főzni... Be is szóltam nekik hogy muszáj belee a csülök? Anélkül finomabb:) Röhögtek egy jót,még senki nem szólt nekik "mütét közben"25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!