Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szedessem le ezt az anyajegyet...

Szedessem le ezt az anyajegyet? Pécsett hol lehet ilyent?

Figyelt kérdés

kiállós, és szerintem csúnya is

ha leszedetem, az fáj, egy tetkónál pl. jobban? Mert azt simán bírtam:)

szerintetek?

[link]

2011. jún. 9. 08:16
 1/5 anonim válasza:
kapsz egy érzéstelenitő szurit és azután nem érzel semmit, vagy csak összeragasztják, ha nagy akkor varrják, egy két varrattal, (nekem igy volt) egyébként érzékeny utána nem fáj és csak varratszedés van egy hét múlva az kellemetlen kicsit fáj, de nem biztos hogy varrnak.
2011. jún. 9. 08:22
 2/5 anonim válasza:
ja és szerintem nem nagyon látszik csak vigyázz a fésüvel ne kapj bele. ha zavar levetetheted.
2011. jún. 9. 08:22
 3/5 A kérdező kommentje:

zavar eléggé, fésülködésben is, meg ez miatt nem nagyon szeretem összefogni, meg hajpántot tenni...:S

most nyáron megkezdek megsülni...:S

2011. jún. 9. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem Pécsett a bőrklinikán szedték le. Előtte menj el bőrgyógyászhoz, ő ad beutalót és leszedik. Vagy plasztikai sebész, igaz az elkér vagy 20 ezret, de ügyel rá, hogy szép legyen a helye.
2011. jún. 9. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk Pesten ugy van,hogy bőrdoki. Megnézi s ha úgy látja jónak akkor ad beutalót sebészetre.(ha növekszik v szőr nő ki belőle,ha veszélyes helyen van.) (8.kerület) Nekem a hátamról,hajam alól 2t szedtek le. Nem is látszik. A rossz az volt hogy 2hétig nem érhette víz. Meg fésülködésben zavart a kötés. Páromnak a 19.kerületben a bőrgyógyász néni vette le (tiednél kisebb) .Fagyasztással,de a lábáról.5perc se volt. Az enyém kb 15 volt,de nekem kivágták(varták is).Hátáról neki kicsit látszik,de nem vészes.(2mm mély s kb egy 20ft-osnyi,világosabb ott a bőr.)

S ha úgy döntesz h leveteted,akkor feltétlen kocsival menj haza,ne gyalog. (fuvarral,utasként) Én nagyon szédültem utána,hisz a fejembe kaptam a szurit. S a drága dokiék meg a Csülkös pacalt ecsetelték hogy kell főzni... Be is szóltam nekik hogy muszáj belee a csülök? Anélkül finomabb:) Röhögtek egy jót,még senki nem szólt nekik "mütét közben"25L

2011. jún. 9. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!