Nagyon gáz ha ál anyajegyet csinálok magamnak?
Figyelt kérdés
mindigis szerettem volna egyet a szám fölé de sajnos nincs:D2010. szept. 22. 13:21
1/17 anonim válasza:
Ha megvan hozzá az a p.csás stílusot vagy szeretnél annak tűnni akk nem gáz, mert azok a csajok alapból gázak szal akkor már tökmind1.
4/17 A kérdező kommentje:
uu köszi akkor lemondok róla
2010. szept. 22. 13:43
5/17 anonim válasza:
Csináltass inkább oda pc-t ha már annyira szeretnél:)
6/17 A kérdező kommentje:
nem szeretnék pct de azért köszi a válaszodat:D
az nagyon tetszik ha valakinek ottvan egy anyajegy, és nem feltétlenül "ribancos"
2010. szept. 22. 13:57
7/17 anonim válasza:
Nekem van egy a szám fölött (jobbra), mégse vagyok ribanc :D
8/17 A kérdező kommentje:
áá most rettentően irigyellek:D
szerintemsem ribancos nemértem az első válaszolót, de ha ennyire nemtetszik sok embernek akkor nemrakok oda
2010. szept. 22. 14:18
9/17 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem ribancos hanem csak simán szexi. Nyugodtan barna szemceruzával csinálj oda egy kis pöttyöt.(de ne nagyot) énis szoktam és megsem mondják hogy rajzolva van, hidd el nekem:Dde ez akkor néz ki igazán jól ha kreol bőröd van vagy szolizol mint én.
10/17 anonim válasza:
pfff, nekem van, de egy-két hónap múlva megyek leszedetni végre. inkább legyen ott egy heg. egész eddigi életemet tönkretette, az arcomat takargatom állandóan, annyira undorító. nem nagy, de akkor is. ocsmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!