15 évesen 75/C-D-s melleim vannak. Ez normális? Fiúk, ez a mellméret nem túl nagy?
utolsó, neharagudj. a 70B-ből egy műtéttel hogy lesz 80D? a szám a mell alatti körméretet jelenti. zsírpárnákat raksz a hátadra is v mi?:D
Te ne haragudj már de te óriási tévedésben vagy és mind azok is akik azt hiszik hogy ha valakinek nől a melle akkor csak kosár méretből kell nagyobb, ugyan úgy a hosszának is nagyobbnak kell lennie.
75/B-vel kezdtem és most igen csak nagy 100/D és nem vagyok kövér nincs széles hátam nem is zsíros, egyszerűen csak a mellem nőtt meg jó nagyra. Biztos gyönyörűen néznék ki egy 75/D melltartóval nyilván megfulladnék mert olyan kicsi lenne rám.
én is igy kezdtem kérdező, már 70E-nél tartok
aki meg 100D-set hord és nem fér bele a 75D-be annak igen is nagy háta van...huu, nem lehurrogom de nem mindegy h 75 vagy 100 a körméret, érdekes 2év alatt nőtt 3 méretet a kosárméretem, de a hátam nem lett nagyobb, sőt az kisebb is lett, tehát 70C-ről 65F de ilyet nem kapok ugyh 70E-t hordok aminek NAGY rám a mell alatti rész, a kosár meg hát lehetne nagyobb...
16:22-essel értek egyet.
Nekem 15 évesen is 75/D-s melleim voltak. Terhesség alatt valahogy 70/E lett, szülés után most 10 hónappal meg összeszottyadt, jelenleg 70/C-s vagyok. De csak mert 55 kg-ról 46 kg-ra fogytam.
Ha nem fogytam volna, ugyanakkora lenne mint volt!
Igen, a kosárméret a mell nagysága, a szám pedig a körméret.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!