Milyennek találod, ha egy lánynak/nőnek a lábán a második ujja hosszabb, mint a nagylábujja?
Szia! Nem úgy írtam, mintha lehetne ezen változtatni, én azt írtam, hogy nekem mi tetszik. Például szeretem, ha a egy férfinak nagy keze van, nem tetszik pasikon a vékony ujj. De ez ÉN vagyok. A barátnőm kifejezetten azt tartja vonzónak, ha egy pasinak hosszabb a második lábujja... Ízlések és pofonok. Egyébként pedig szerintem igazán nem kéne, hogy emiatt rosszul érezd magad, mert az a lábujjad hosszabb. Ezen valóban ugyanúgy nem tudunk változtatni, mint mondjuk egy széles csípőcsonton. Szerintem ha rendszeresen karban van tartva a lábad, ápolt, akkor nyugodtan mutogathatod őket. Ne haragudj, nem gondoltam, hoyg ez téged ennyire zavar.
Utolsó voltam.
Válaszom ffi részről:
Nekem mindegy, pedig én a lányokon-nőkön többek között a lábfejüket is nagyon figyelem (ami szerintem nem fetisizmus, mint pld a női cipők gyűjtése-viselése vagy a büdös harisnyák csókolgatása, mármint amikor nem a nőn van, ezekkel ne keverjük össze). Tényleg a te variációd a klasszikus szépségideál szerinti, és ezt arra szokták példának hozni, hogy néha a jóval ritkább (szokatlanabb) változatot tekinti ideálisnak a közmegegyezés. Még ez se elég ahhoz, hogy büszke legyél rá? (Viszont engem például zavar, ha valakinek a nagylábujja nagyon sokkal hosszabb, azt torznak érzem.)
De nem ez a lényeg, hanem tapasztalatból látom, hogy veszélyben van a lábfejed, mert a te típusodhoz tartozó nők is a nagylábujjukhoz szokták viszonyítani, hogy elég nagy-e cipőjük, így a kelleténél kisebb cipőt hordanak és a többi négy ujjukat kegyetlenül összegörbítik. A többi négy ujjad kinyújtva férjen el a cipőben, akkorát kell hordanod. A lényeg, hogy egészséges és ápolt legyen az a tappancs, de csak akkor egészséges, ha egy picit sincs deformálva. És régesrég nem az a trend, hogy minél kisebb a cipőd, annál csinosabb, ezért se félj akár a több számmal nagyobb mérettől, ha kell. Lehet hogy te vagy az ezerből egy kivétel a típusodból, aki már eddig is elég nagy cipőt hordott, de ha nem, akkor fogadd ezt meg a kedvemért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!