Milyennek találod, ha egy lánynak/nőnek a lábán a második ujja hosszabb, mint a nagylábujja?
szerintem egy nőn általában nem az a legszembetűnőbb dolog :D
sőt...kit érdekel? :)
Nekem hosszabb, a barátnőm mindig kicikiz vele:P
De szerintem nem gáz, nem volt még olyan, aki ezért ne ismerkedett volna meg velem :D
erőszakos???
ez marhaság!!a barátnőm lábujja is ilyen ,és annyira jámbor,mint egy ma született bárány!!
Nem tudtok ti semmit. Elmondanám, hogy "görög láb" a neve, és ez volt a klasszikus görög-római szépségideál! Nézzetek meg bármely klasszikus/klasszicista szobrot, mindnek ilyen! Aki emiatt gúnyolódik vagy elhibázottnak tartja magát, az nem tudja, hogy a klasszikus szépségeszménnyel van baja!! Egy igényes lábfetisiszta amúgy ezzel tisztában van.
(Egyébként egyiptomi láb a neve annak, ahol a nagyujj a leghosszabb, van még a "szögletes", ahol az ujjak nagyjából egy ferde vonalban végződnek.)
Megvallom őszintén nő lévén azon még nem gondolkoztam, hogy egy nőn hogy áll, de tény és való, hogy pasikon kifejezetten nem szeretem. Nekem nem kell valami metroszexuális agyonpedikűrözött pasi, de az igen, hogy a kéz- és lábfeje is rendben legyen fazonilag. Jó, persze éveken át volt ilyen lábujjú pasim, de azzal a lábujjal sehogy se tudtam megbarátkozni! :-)
Dehát kinek mi tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!