Dagi vagyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
bőven elég a 20 kezdésnek, jól csinálod!
én hosszú évekig nem mozogtam, sportoltam semmit, aztán mikor nekikezdtem, 10 karkörzés után másnap éreztem az izmaimat!
No, tegnapi 21/L vagyok.
A tiramisut tedd le. Nehéz lesz, én is imádom az édességet. :) Ha eszel, akkor délelőtt, max. kora délután edd. Az édesség és az egyéb cukros dolgok ilyenkor a legnagyobb ellenfelek. Amit tudok javasolni, az a szójatej. Lehet kapni ízesítettet (csokis, epres stb.), eléggé "laktató", és nagyon egészséges. Menj el bioboltokba, vagy keresd fel a nagyobb áruházak (Auchan) biorészlegét is. Lehet kapni pl. vega pástétomokat, teljesen olyan, mintha húst ennél, ellenben teljesen növényi anyagokból van, és laktató. Plusz abio dolgok között rengeteg jó dolog van.
Az alma is csodákra képes, szintúgy laktató, és az arcbőrnek is jót tesz. Ami még fontos: ha elkezdesz fogyni, használj sok testápolót.
Az nem baj, ha 20 lábemeléssel kezdtél, de viszont emelni kell a "dózist", pl. ma este csinálsz 30-at, és így tovább. Fő a fokozatosság ebben az egészben, a hirtelen fogyás nem tesz jót sem a bőrnek, sem a szervezetnek.
A hastáncon kívül esetlegesen ajánlom jógát. (Szintúgy lehet neten keresgélni videókat, olcsón is lehet venni DVD-ket Tescoban és egyéb helyeken.) A jóga elve is a fokozatosság, és izmosít.
21/L
Még változol, nyugi. A számokból meg nem sokra lehet következtetni. Még nőhet a magasságod is. Ha túlsúlyosnak érzed magad, az ilyen jellegű kérdés feltevése helyett mozogj. És a másik: miért nem olyan embert kédezel meg, aki személyesen ismer téged. Meg a dagi szó relatív. Mert valaki ezt már kövérnek látja, de van aki nem.
Jah, nem más kérdése rövid és magyarázata hosszú, hanem a tiéd!
De ha valaki hibásan írja ki, akkor másnak is úgy kell tennie.. ÉS nem a rendszer írja ki ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!