Dagi vagyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Dagi semmiképp nem vagy, azért az túlzás. A hasadon van egy kis felesleg, a többi szerintem pont jó, csinos vagy.
Nem tudom, az evéssel hogy állsz, miket eszel, lehet az is elég, ha azt visszafogod. Sok hal, fehérhúsok (csirke, pulyka, abból is soványak), sok zöldség, gyümölcs (nem dinnye, az átverés, hogy attól fogyni tudsz, hamar éhségérzetet csinál), inni ásványvizet, 100%-os gyümölcsleveket, vagy citromos vizet 8citromlé+víz, az fogyaszt is), zöld tea is fontos. Kenyérnél teljes kiőrlésű.
Mozgás... Én mindenképp valami táncfélét ajánlok, mivel a has a fő terület, a hastáncot ajánlom, az izmosít is, és szórakoztató is, nem olyan monoton, mint egy torna. Youtube-on szerintem vannak fent videók (hastánc, bellydace stb címeken).
21/L
hát figyelj csajszi...én 167 cm vagyok és 55 kiló..és még faragnék a combocskámból...igaz ezért lehülyéznek de na:D...a futás nagyon jo...esetleg a taposás konditeremben...mozgásmozgásmozgás...most nyáron rengeteg gyümölcs és zöldség...plusz ha hetente egyszer tartasz egy méregtelenitőkúrát az is segithet...csak zöldség és gyümölcs nyersen egész nap..na meg viz:)
22L
Köszönöm de képzeljétek este megcsináltam mindkét lábamon 20 lábemelést nyújtva is és hajlítva is 20at.
Csináltam 20 felülést de úgy hogy a kezemmel segítettem szóval az nem a fejem alatt volt,meg 20 lábfelhúzást az hátha segítene.
Szerintem az étrendemen is sokat változtatok.
De anya annyira istenien főz hogy van mikor még este 6 után eszek na meg még 10órakor is képes vagyok benyomni egy 1-2 szelet tiramisut :/ és ez az én nagy bűnöm :) na de köszi a válaszokat.Megpróbálom a méregtelenítést is.Még pedig holnap :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!