Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Dagi vagyok? (Kérdésed túl...

Dagi vagyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
159/56/18 lány vagyok szerintetek már daginak számítok??
2011. jún. 6. 20:09
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
29%
Qrvanagy hasad van, nekem ez már a dagi kategória.
2011. jún. 6. 20:46
 12/35 A kérdező kommentje:
direkt ilyet raktam föl amin jól látszik.van olyan is ahol nem tűnik föl.A legtöbb hogy decemberben sokkal de sokkal kisebb volt a hasam inkább poci volt.Szóval a tél alatt jól belakmároztam.
2011. jún. 6. 20:55
 13/35 anonim ***** válasza:
66%

na, tessék, csak jól mondtam, hogy 5-8 kiló.

nem értem, miért kellett lepontozni??

7-8 kiló mínusz, és jó leszel!

2011. jún. 6. 21:03
 14/35 anonim ***** válasza:
65%

Ez nem vészes egyáltalán.

Te is sejted, hogy mi a helyzet. Ezt a részt faragd le kicsit:

[link]

Ez meglesz 4-5 kiló legalább. Egy hónap futás, és meglesz, az a lényeg, hogy legyél kitartó. Budapesti vagy? Mert akkor, ha biztosra akarsz menni, akkor van még kettő, amit tudok ajánlani. Az egyik a break (viccen kívül, nem olyan nehéz, mint sokan hiszik! Ha érdekel, akkor privátban elküldöm neked, hogy hova érdemes menned). A másik a capoera. Azért ezeket javaslom, mert ezek tipikusan olyan sportok, amik mindent megmozgatnak, a futással ellentétben nem lehet eltolni őket. Viszont pénzbe kerülnek (de szerintem megéri), hacsaknem önállóan szeretnéd csinálni (breaket). De ez utóbbit nem ajánlanám, mert nem fogod tudni, hogy mit érdemes belőle.

2011. jún. 6. 21:06
 15/35 anonim ***** válasza:
80%
Felesleg van de ha odafigyelsz az evésre, este már csak gyümölcsöt vagy salit eszel, sovány sonkát, reggelire teljes kiőrlésű kekszet, ebédre zsírszegény kaját és no cukor, akkor hamar lemegy a hasadról, meglátod. Ha hasra nem igazán gyúrhatsz a műtét miatt akkor ez a megoldás fog menni, max ha azt szabad akkor fuss, az MINDENT formál, a legjobb!
2011. jún. 6. 21:07
 16/35 anonim ***** válasza:
50%
Igen, szerintem is dagi vagy. És én már az elején kép nélkül sem értettem miért kellett lepontozni aki 7-8 kiló mínuszt írt..
2011. jún. 6. 21:07
 17/35 anonim ***** válasza:
83%

Ja hogy neked műtéted volt, ezt nem figyeltem. Akkor kérdezz meg előtte egy sportorvost is.

(A válasz megírásának időpontja: ma 21:06 voltam)

2011. jún. 6. 21:09
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
21.07. vagyok, a hitelesség kedvéért (hogy tudd nemcsak dumálok mert mondani ugyebár könnyű :)) leírom, január óta konkrétan 19 kilót fogytam ezzel amit leírtam. Annyi hogy én minden áldott este megcsinálok legalább 100 lábemelést is mert narancsbőrös (volt) a combom!
2011. jún. 6. 21:09
 19/35 anonim ***** válasza:
Mármint az első 21.07-es :)
2011. jún. 6. 21:10
 20/35 A kérdező kommentje:
lábemelést úgy hogy oldalra fekszel nyújtott lábbal és emelgeted????mert akkor azt én is végre tudom hajtani nekem is van pici narancsbőr neked eltünt??
2011. jún. 6. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!