Szerintetek jól állna úgy összességében? /többi lent/
Én lebeszélnélek a vörösről, maradj inkább a szőkénél (nagyon szőkét amúgy be sem fogná...)
Én is világos bőrű, zöld szemű, félhosszú hajú vagyok, és én pl rohadtul megbántam a vöröset, nem tetszett, sokat szenvedtem, hogy eltűnjön végre, még most is halványan látni a szőkében, holnap fogom újra festeni (szőkére), ha minden jól megy.
Szerintem jo lenne. Ha a szoke tetszik magadon, akkor a voros is tetszeni fog es igazi felfrissules lesz.
En 1-2 evente valtogatom a voros es a szoke hajszint, vorosbol az elenkvorosre gondolok.
Es nagyon jo.
Altalaban mindig tavasszal valtok vorosre, nyaron jo vorosnek lenni (ha apolod, akkor a nap sem pusztitja jobban, mint a szoket).
1-2 evvel kesobb pedig osszel elkezdi a fodrasz a szokites folyamatat (kicsit szed le, vilagos barnat tesz ra, megint kicsit szed le, vilagosabbat tesz plusz melir es igy tovabb, honapokig tart, de igy a hajam is szep marad).
Es igen, befogja a szoket a voros, nekem nem is kopott jobban, mint a tobbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!