175cm magasság nőknél milyen kategória?
Figyelt kérdés
Mármint nagyon magas, magas vagy esetleg átlagos?2011. jún. 5. 19:34
11/13 anonim válasza:
175 cm egyértelműen magas, de ezzel nincs baj. Én 170 cm magas vagyok csak, de én is magamat éppen hogy magasnak könyvelem és én imádom, semmiképpen nem szeretnék 160 cm lenni:D:D
12/13 anonim válasza:
Előző ez nem egy bizonygassuk magunknak hogy jobb magasnak, mint alacsonynak lenni fórum. Inkább el kéne fogadni, hogy valaki magasnak, valaki alacsonynak születik. Egyik se jobb a másiknál.
Kérdező úgy vagy jó, ahogy vagy, valakinek magasnak számítasz pl nekem, mert én 160 centis pöttöm vagyok, de amúgy átlagos vagy. Az én barátnőm is ilyen magas, sok udvarlója van. :)
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a további kommenteket is :D hasznosnak bizonyultak :P
2011. jún. 6. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!