Csajok, mely testrészetekkel nem vagytok megelégedve és miért?
Hol is kezdjem. Egyik fülem eláll, a másik nem. Az orrom nagy, a mellem ici-pici, a lábam jó lenne, ha nem nézne ki úgy mint Európa vízrajz térképe, ezért rövidnadrág és szoknya utcára kizárva. 160 cm-hez 48 kg vagyok, és nem szeretem mert az összes csontom kiáll, de nem tudok hízni, pedig rámférne 2-3kg. Szóval kiengedett hajjal, olyan szivacsos melltartóval amibe egy fél ágybetét bele van faragva, és hosszúnadrágban egész tűrhető az összkép:)
28N
nem vagyok tökéletes 158 cm(nagyonpici) és 51 kg (nem úgy látszik van husim),az arcomon vannak apró pattanások, de apukám mindig azt mondja 'fogadjam el magam olyannak amilyen vagyok:)' és ehhez tartom magam! :D
14/L
pedig legalább annyi férfi szereti a kis melleket, mint ahányan a nagyot.
nekem is kis mellem van (olyan bő nőtenyérnyi), de nem érzem, hogy hátrányban lennék. egyik osztálytársnőmnek óriásiak a mellei, és mindig panaszkodik, hogy fáj a háta, meg le is kell szorítania a melleit, hogy nézzen ki valahogy...szóval "Örüljünk annak, ami van, ne szenvedjünk attól, ami nincs."
Sajnos a hasamra sikerült csinos ki hájat növesztenem az elmúlt 1 évben, pedig világéletemben tök lapos volt. Nagyon csúnyának tartom és nagyon utálom, de nehezen tudom magam rászánni az edzésre, pedig az lesz, ha nem akarok pókhasat:( Nem szeretem az arcbőrömet (ha lehet ezt is testrésznek hívni) mert problémás. Nem pattanásos, hanem szörnyen zsíros, főleg nyáron. A hajam szintén ilyen, hosszú távú megoldást még nem találtam ezekre a problémákra. Ja és a fenekem is kezd kicsit narancsbőrösödni... Vizsgaidőszak után tényleg edzek:)
25 L
kicsit narancsbőrös a fenekem, de nem vészes
kicsik a melleim, de ez sem
az arcomat utálom nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!