Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti hogyan viszonyulnátok...

Fiúk! Ti hogyan viszonyulnátok egy ilyen lányhoz? ( testileg, lelkileg )

Figyelt kérdés
Mármint, számítana-e valamit az, hogy: majdnem 18 éves vagyok és mindenki azt mondja, kivételesen gyönyörű, de...ennyi idősen alig vannak melleim. Nagyon kicsik...kicsit gátlásos vagyok emiatt.
2011. jún. 1. 23:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szobatársaim, mind kismellű vékony lányok voltak. Nagyon irigyeltem őket, mert ők melltartó nélkül is kiléphetnek az utcára, és rengeteg ruha, rajtuk mutatott jól. Bezzeg az én semmilyen mellemmel egyszer léptem ki melltartó nélkül a szomszédba és már megszóltak. Nem azért mert lóg, hanem mert nem szép az alakja. :(

Én a helyedben örülnék neki, hogy kicsik, biztos formás melleid vannak.

25N

2011. jún. 2. 13:05
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Az még lemaradt, hogy volt mellszépségverseny arc nélkül egy közösségi oldalon, amit egy kis mellű nő nyert meg.
2011. jún. 2. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!