169 cm vagyok es 57 kg, ez allitolag jo, de a vallam
szelesebb mint a csipom mit tudnak ez ellen tenni? [16/l]
Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 21:25
1/8 anonim válasza:
igen a sulyod az jo, tokeletes. Hat sajnos valtoztatni nem nagyon tudsz, vegezz fenekformalo gyakorlatokat az szepen kerekiti es kiemeli a feneket, es a kivagott, meg nyakba akasztos bluzokban keskenyebbnek tunik a vall.
2009. márc. 17. 21:57
2/8 anonim válasza:
nekemis ez a problémám :( a lehető legrosszabb alak ez..
úgy szeretnék kisebb vállakat :'( ugy nézek ki mint egy megfordított körte
2009. márc. 17. 22:49
3/8 anonim válasza:
Miért baj ez?Szerintem jó mert így sokkal vékonyabbnak látszik a derekad.
2009. márc. 17. 23:16
4/8 anonim válasza:
Nekem is széles a vállam, de én örülök neki, inkább, minthogy satnya és csapott legyen, mint a legtöbb lánynak. Egyébként a nyakbaakasztós felsők, fürdőruhák még jobban deltásítanak.
2009. márc. 18. 07:46
5/8 A kérdező kommentje:
masodik valaszado en is nagyon utalom hogy igy nezek ki, legalabb lenne aranyosabb elosztas a vallak es a csipo kozot, akkor nem lenne olyan feltuno:(...
2009. márc. 18. 10:54
6/8 anonim válasza:
Én is szeretem a széles vállamat. Nem akarok körte lenniiiiii!
Ha Te az akarsz, valóban végezz popsi erősítő gyakorlatokat, vagy egyél sok édességet, attól majd nő úszógumid!
2009. márc. 18. 11:51
7/8 anonim válasza:
A súlyod éppen ideális, biztosan sokféle ruha jól áll Neked, fogadd meg pl. az első válaszadó tanácsát!
Szeressétek magatokat, rengeteg drága idő elmegy most a tükör előtt ilyesmi aggályok miatt, és később rájöttök majd, milyen hülyeség és felesleges önértékelési zavarokra és a saját testetek utálatára pocsékolni a drága időtöket! Valami magazinban olvastad, hogy gáz, ha a váll szélesebb a csípőnél? Ki a magazinnal a kukába - ne lefelé, hanem felfelé építsd az önértékelésedet!!!!!
Hypathia
2009. márc. 18. 14:52
8/8 A kérdező kommentje:
koszi szepen mindekinek a valaszt.. maskulonben nem magazimba lattam csak engem kisse zavar ahogy a tukorbenezek, de igazad van megkell probaljam elfogadni magam.. :*:*:*
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!