Nem vagyok fotogén. Hogyan lehetne ezen változtatni?
Figyelt kérdés
szép vagyok/mások véleménye szerint/, mégsem lehet rolam normális fényképet csinálni. Mit tehetnék? hogyan pózoljak egy fényképhez? stb..2011. jún. 1. 09:21
1/6 anonim válasza:
Ezt tükör előtt érdemes próbálgatni. Hasonló helyzetben vagyok, sokszor egy centivel ha arrébb fordítanám a fejem, már jó lenne.. vagy ha nem húznám annyira szét a szám,a mikor mosolygok..
Az a lényeg, hogy a tükörben látod, mikor nézel ki jól, és azokat a helyzeteket kell begyakorolni.
2/6 anonim válasza:
Nekem az a gáz, hogy ami a tükörben jól néz ki, az fényképen nem.. Nekem teljesen érthetetlen, hogy miért:S
3/6 anonim válasza:
ugyanígy vagyok.alapból nem tartom magam csúnyának, meg a tükörben elég jól nézek ki.de a fotókon.atyavilág!!csak nagyon kevés olyan képem van, amin jól nézek ki.(ez vidire is igaz.)jól lenne tudni, hogy ezen hogy lehet változtatni.
4/6 anonim válasza:
Régebben én is mindig úgy gondoltam, hogy mennyire nem vagyok fotogén, utána megkeresett egy modellügynökség, és azóta teljesen más a helyzet. A fotózások alkalmával megtanultam melyik az előnyös póz, fejtartás számomra. Szerintem kérj meg valakit, hogy csináljon rólad sokféle beállítású képeket aztán az eredményen látni fogod mi áll jól.
6/6 anonim válasza:
Én pont fordítva.
Legalábbis a képeken sokkal jobban tetszem magamnak, mint a tükörben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!