Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hova csináltassak szöveg...

Hova csináltassak szöveg tetoválást?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy sort magamra tetoválni, én az alkaromra szeretném, mert ott mindig látom, de viszont az meg feltünő hely és munka szempontjábólból is rossz lehet, tudtok javasolni még olyan helyet ahol könnyen rátudok pillantani és a munkhelyen nem veszik észre ? vagy tudtok vmi módszert amivel jól ellehet tüntetni ideiglenesen az alkaron ?
2011. máj. 28. 11:25
 1/3 anonim ***** válasza:
hosszú ujjú. nekem is van tetkóm, tapasztalatból mondom, hoyg oda ne tetováltass, ahol zavarhat. így olyan helyet nehezen találsz, ahol könnyen rá tudsz nézni. válassz más helyet, de kérd ki egy tetováló véleményét, ő megmondja hová kerüljön, mert nem minden mutat jól mindenhol.
2011. máj. 28. 13:55
 2/3 anonim válasza:

Én mell fölé görbén tervezem hogy tetováltatok egy szöveget.. De először én is az alkarra gondoltam.

19/L

2012. jan. 8. 16:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Na hát végül arra jutottam, hogy az oldalamra rakatom, meg is csináltattam, úgy gondolom h ez jó hely mert látom a tükörbe, igaz h visszafelé, de látom :) tök jó lett, annyira nem is fájt, inkább kellemetlen volt, már tervezem a következőt :)
2012. máj. 13. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!