Szerintetek hány éves korig kislány egy lány?
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:09
12 éves koráig? :D
Amíg szűz?:D Hát ezzel nem értek egyet. Sose felejtem el általánosba a 13 éves lány osztálytársam azzal dicsekedett, hogy ő már nem szűz. Igazán felnőtt, érett viselkedésre vall.
25N
Én úgy gondolom hogy ez teljesen egyénfüggő,mindenki máshogy változik,máshogy kezdünk el "érni".
Van egy osztálytársam aki 13 éves,pár hónapja már nem szűz,6x volt eddig eggyütt a párjával.Az ő viselkedése még nagyon gyerekes,jó ha annyira akar feküdjenek le,de ez akkor legyen már magánügy,nem kellene már az egész 28 fős osztálynak tudnia a történtekről.És a legfontosabbról nem is beszéltünk,nem védekeznek.Erre reagálva nem mondanám hogy a 13-14 éves lányok nem kisányok.Egyeseknél nincs meg az az érettség ami már meg kellene hogy legyen(szerintem).Ha az agyát nem nézzük a lányoknak akkor 14-15,de ha a gondolkodásmód is számít felugrik 16-17-re is.Persze mindig vannak kivételek is!
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!