5 éves kislány szőke hosszú hajára milyen hajápolót?
Nem az a kérdés, hogy ártok e vele vagy sem, ha balzsamozom a gyerek haját, hanem, hogy milyen balzsamot tudtok ajánlani? Ha nem tudsz érdemben válaszolni, kérlek inkább ne írj! köszönöm! :-)
Olvastam ilyen avokádó és tojás keverékéről, de nem tudom megoldani, hogy csak 20 percig is, de nyugton legyen.
Köszi, aki segíteni próbál.
Most nevetni fogsz, de én gyerekeknek való hajápolási cuccokat használok (20 éves vagyok). Megnézem milyen anyagok vannak benne, mert az átlag samponok teli vannak szulfátokkal, amik tönkreteszik és szárítják a hajat. Azt meg nagyon nem szeretném, mert ha egyszer már megnőtt a combomig...
Nemrég találtam egy nagyon jó sampont, azóta csak azt használom, mert nem szárítja ki a hajam, és jó fényes is tőle. A dm-ben lehet venni (csak ott láttam eddig), 450 forint, nem is drága. Ez az:
A sárga flakonos, amin az egyszarvú van. Próbáltam a zöldet is, de az nem annyira jó.
Van fújós kifésülőspray is ebből a fajtából, az is jó. 600 ft körül van.
Balzsamból a Garnier Fructis hármas táplálás nagyon jó, 3-féle olaj van benne, jó a száraz hajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!