Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 5 éves kislány szőke hosszú...

5 éves kislány szőke hosszú hajára milyen hajápolót?

Figyelt kérdés
5 éves a lányom, szőke hosszú haja van. Eléggé száraz, és törik is. Most megyünk majd kicsit vágatni a végéből. Milyen ápolót, balzsamot vagy pakolást lehetne neki a hajára vennem? Próbáltam többféle balzsamot, az olcsóbbtól a drágábbig, de semmi nem volt jó. Ugyanúgy száraz marad a haja, a fésülkédésről nem is beszélve. Most Pantene balzsamot használunk, elfogy, és gondoltam itt érdeklődöm, ki mit használ a gyermekének.
2010. ápr. 28. 08:59
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Gyerek hajára vegyszert? Azzal csak tönkre fogod tenni a haját !
2010. ápr. 28. 09:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Vegyszert semmiképpen sem ajánlanék. Esetleg valami házi praktikát. Pl.ilyen olivaolajos kencét. De ha beütöd a keresőbe hogy "száraz haj" kiad egy csomó erre való dolgot.
2010. ápr. 28. 09:09
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Most ez komoly? Nem a balzsamok meg azok a kütyük tették tönkre?
2010. ápr. 28. 09:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

a gliss kur balzsamok nagyon jók ! én is azt használok. könnyen kifésülhető lesz, védi a töredezéstől. és van egy kallos pakolás, tejproteines, fodrászkellékesben lehet kapni, nagyon jó illatú, puha és selymes lesz tőle a haj. belinkelem mind a kettőt :

[link]

[link]

2010. ápr. 28. 09:30
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem az a kérdés, hogy ártok e vele vagy sem, ha balzsamozom a gyerek haját, hanem, hogy milyen balzsamot tudtok ajánlani? Ha nem tudsz érdemben válaszolni, kérlek inkább ne írj! köszönöm! :-)

Olvastam ilyen avokádó és tojás keverékéről, de nem tudom megoldani, hogy csak 20 percig is, de nyugton legyen.

Köszi, aki segíteni próbál.

2010. ápr. 28. 10:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Miért tennék tönkre a haját? Azért próbáltunk ki balzsamot, mert nehéz kezelni a haját! Tehát előtte is ugyanilyen volt, mivel sok változást nem látok! Tönkre nincs a haja azért! Azt szeretném elérni, hogy ne kelljen levágni teljesen neki.
2010. ápr. 28. 10:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Most nevetni fogsz, de én gyerekeknek való hajápolási cuccokat használok (20 éves vagyok). Megnézem milyen anyagok vannak benne, mert az átlag samponok teli vannak szulfátokkal, amik tönkreteszik és szárítják a hajat. Azt meg nagyon nem szeretném, mert ha egyszer már megnőtt a combomig...

Nemrég találtam egy nagyon jó sampont, azóta csak azt használom, mert nem szárítja ki a hajam, és jó fényes is tőle. A dm-ben lehet venni (csak ott láttam eddig), 450 forint, nem is drága. Ez az:

[link]

A sárga flakonos, amin az egyszarvú van. Próbáltam a zöldet is, de az nem annyira jó.

Van fújós kifésülőspray is ebből a fajtából, az is jó. 600 ft körül van.

Balzsamból a Garnier Fructis hármas táplálás nagyon jó, 3-féle olaj van benne, jó a száraz hajnak.

[link]

2010. ápr. 28. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!