Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet leszokni a körömrág...

Provokativ88 kérdése:

Hogy lehet leszokni a körömrágásrol?

Figyelt kérdés
annyiszor mar probaltam,de nem ment ... leszoktam es 3honap mulva ujra vissza szoktam ... :( lenne ra vlmi ötlet, buta valaszt nem kerek.
2011. máj. 27. 00:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szerintem fesd ki körömlakkal, én régóta rágom a körmöm, de sikerült leszokni, mert azért a körömlakkot mégsem akarom rágni. :D
2011. máj. 27. 20:13
 22/26 A kérdező kommentje:
jesszuuuus pszihomukushoz menni???? na nemááá ,en aki meg orovshoz se rohan mikor nathas vagyok majd,en fogok elmenni... :D szuleimnel jobb embert nem ismerek:))) szuper veluk kapcsolatom... en olyanon tudok streszelni h pl nyaron mikor megyunk kirandulni jo idonk lesz...ilyen debilsegen. elegge steszelos vagyok... de erre pszihologust nem irnak fel senkinek. csaj vagyok, mukor meg lessik neme max 3napig tat ki... met rövidek körmeim.köszi mindenkinek valaszt kaptam jokat is es kaptam eleg hulsegekeket is :)
2011. máj. 28. 01:38
 23/26 anonim ***** válasza:
Rendes műkörmöt csináltass, egy jó körmösnél. Az nem fog leesni, tapasztalat.
2011. máj. 28. 12:00
 24/26 anonim ***** válasza:
nézd a hülyeség ott kezdődik, h nem ismeri be az illető h hülye... amúgy meg igen is betegség a nagy stresszelés, később gyomor problémák előidézője, immun rendszert gyengíti stb. ezek fiatalon még biztos nem hatnak meg de felnőttkorodban elég beteges leszel. szóval igen, nagyon is "felírnak" pszichológust, de inkább pszichiátert, meg nyugtatót. ja és úgy látom a gépelés/nyelvtan órát is szkippelted a nagy idegeskedés miatt, mert kb 5-ször kell elolvasni amit írsz annyi benne a hiba.
2011. máj. 28. 12:06
 25/26 A kérdező kommentje:
figyeld mindenki magabol indul ki ,en ennyit mondok :) ha nem ismersz ne vegyel szadra,en nem mondtalak le :) ha nem birsz az indulataiddal add ki magadbol es ne itt jaszt az eszed :) amugy meg olvasd el az admin kereset :D debil emberekkel na alljunk le vitazni :) szoval kerlek ... pá
2011. máj. 29. 18:04
 26/26 A kérdező kommentje:
Rendes műkörmöt csináltass, egy jó körmösnél. Az nem fog leesni, tapasztalat. erre valasz : Köszönöm tanácsot,mar rakadtam es eszembe sincs rágni :) majd meglassuk tovabb milesz :)
2011. máj. 29. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!