Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet leszokni a körömrág...

Provokativ88 kérdése:

Hogy lehet leszokni a körömrágásrol?

Figyelt kérdés
annyiszor mar probaltam,de nem ment ... leszoktam es 3honap mulva ujra vissza szoktam ... :( lenne ra vlmi ötlet, buta valaszt nem kerek.
2011. máj. 27. 00:39
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
kööszöntem!!
2011. máj. 27. 01:23
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

Dehát ez a válasz, ez ösztön, nem veszed észre és csinálod, de ezért.

Vágd le a körmeid kétnaponta és nem fogod rágni, milyen szert szeretnél erre?

2011. máj. 27. 01:24
 13/26 A kérdező kommentje:
valamilyen körömlakk ? sose probaltam ... kikellenne!
2011. máj. 27. 01:24
 14/26 anonim ***** válasza:
Vannak nagyon rossz ízű körömlakkok, kifejezetten leszoknivágyó körömrágóknak :)
2011. máj. 27. 02:47
 15/26 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem rágom a körmömet, de engem az taszítana, hogy tiszta kosz és bacilus, gondold át, hogy mikhez nyúltál hozzá, máris megundorodhatsz tőle. Pénz, tömegközlekedés stb. Vagy csináltass műkörmöt, ez egy ismerősömnek bejött!
2011. máj. 27. 06:18
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is műköröm kellett ahhoz, hogy lerágjam. Előtte mindig tövig lecsócsáltam, az egész körmöm tök el volt deformálva, nagyon ocsmány volt. Megcsináltattam a műkörmöt, kb 3 hónapig volt, leszedtem, most teljesen rendbejött, még a formája is egészen más , szép, sokkal ápoltabb. Ha meg elkezdem rágni, gyorsan észbekapok és abbahagyom:)
2011. máj. 27. 08:57
 17/26 anonim ***** válasza:

Anno édesapám azt mondta ha egy hónapig nem rágom kapok 1000ft!:D Azóta se rágom csak ha nagy a körmöm és lusta vagyok levágni majd utánareszelek

20/F

2011. máj. 27. 11:31
 18/26 anonim ***** válasza:
Műköröm!
2011. máj. 27. 11:38
 19/26 anonim ***** válasza:
Azokkal nem értek egyet akik elvetik mindenféle pszichológiai hátterét a dolognak. A legtöbb ilyen "rossz szokásnak", vagy káros szenvedélynek, van valami kiváltója a múltban. Az egyik haverom pl. teljesen normális jó arc, de folyton rágja a körmét. Évek múltán jöttem rá, hogy a családja, a szüleivel való viszonya egyáltalán nem normális, de ő mégis ezt normálisnak gondolja, legalábbis a felszínen. Ki is akad rendesen ha ezt szóba merem hozni. Gondolom egy halom dolog vna a lelkében amit el akar fojtani... Úgyhogy irány a pszichomókus... :S Vagy lehet ez a műköröm dolog bejön, én fiú vagyok úgyh gőzöm sincs, de sztem biztos lesz majd helyette egy másik rossz szokásod.
2011. máj. 27. 18:36
 20/26 anonim ***** válasza:

Én is csak a műkörmöt tudom ajánlani. Nagyon sokáig rágtam a körmömet, a pszichológai dologban biztos van vmi, mert nagyon-nagyon izgulós voltam/vagyok, ezt pedig anyámnak köszönhetem.

De a lényeg, h elmentem műkörmöshöz, és kértem h olyasmi legyen, mintha sima körmöm lenne semmi extra. Aztán teljesen leszoktam róla. Amúgy abszolút visszafogott stílusom volt és hallani se akartam először műkörömről, de aztán olyan kis simát csinált de mégis szépet nagyon tetszett. Azóta is van, bár igazából nemtom visszaszoknék e a rágásra ha nem lenne.

Azóta mással vezetem le a feszkót, van még egy halom rossz szokásom, de legalább a körmeim nem rondák. Ha egy fiúval beszélgettem régen kifejezetten szégyelltem előlhagyni a kezem most meg olyna jó érzés hogy kocogtathatom a körmeim (mostmár hosszúak:)) a poháron. :D

2011. máj. 27. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!